Linije - razno 2020.

Autor vrba, Veljača 02, 2020, 17:40:26

421

@smogovci.bbb2
https://www.zet.hr/aktualnosti/vijesti/gradonacenik-bandic-hvala-vrijednim-djelatnicima-zet-a/7197
Po čemu bismo trebali zaključiti da "Ide ljeto II kako je bilo planirano još 19.03." ??? ???
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Imaš kod Lisinskog VR-e (ako ih danas nisu maknuli) koji su objavljeni u petak prije potresa i obustave kava
Linije sa GLK 218, 219, 220, 221, 229, 281 su na ljeto II. 219 i 229 su usklađene sa 220, inače nema smanjenja polazaka. Linije poput 108, 166, 241, 242 vraćene su na svoje redovne VR (vozi po 1 autobus pa je uvijek u primjeni isti VR). 234 je sa izmjenom iz siječnja OG. Jedino za 268 nisam siguran jel na full ljeto II ili je neka kombinacija
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Nismo se razmeli ali no big deal.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Do daljnjeg nema noćnih autobusnih i tramvajskih linija. Ukinuti su i polasci nakon ponoći na 220 koji su u povratku iz Dugava prema GLK dijelom vozili kroz Travno

MAN truck bus

Ali su ostali polasci od i do Dupca na 269 (00:25 za SK i 1:00 za Dubec). perfeto
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

smogovci.bbb2

https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/izvanredna-autobusna-linija-trg-zrtava-fasizma-vlaska-kvaternikov-trg/7256
IZVANREDNA AUTOBUSNA LINIJA TRG ŽRTAVA FAŠIZMA - VLAŠKA - KVATERNIKOV TRG

Kako bi se uspostavila čim kvalitetnija prometna povezanost, od četvrtka, 14. svibnja, u prometu će biti izvanredna autobusna linija koja će prometovati od Trga žrtava fašizma preko Draškovićeve i Vlaške ulice do Kvaternikovog trga.
Početno stajalište u smjeru Kvaternikovog trga bit će na tramvajskom stajalištu Draškovićeva, a u smjeru Trga žrtava fašizma na tramvajskom stajalištu Kvaternikov trg,  prije raskrižja s Domjanićevom ulicom, a autobus će se zaustavljati na tramvajskim stajalištima duž trase.
Autobus će iz Draškovićeve polaziti svakih 15-25 minuta.

Jel ima netko da mi objasni kud ovaj autobus bude vozio. Zanima me trasa od Kvaternikova trga do TŽF. Hoće se okrenuti na Kvatriću pa natrag po Vlaškoj ili će skrenuti na jug i po Heinzelovoj do Zvonimirove pa po njoj do TŽF buljo buljo

MAN truck bus

Ako sam dobro razumio vozit će trasom: Kvaternikov trg - Vlaška - Draškovićeva - TŽF (okret) - Draškovićeva - Vlaška - Kvaternikov trg.
"kartu imamo?"

STIB

Gdje bi se na Kvaternikovom trgu trebao okretati?
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

smogovci.bbb2

Evo odgovora iz Holdinga na moj upit (sada.zgh.hr) "Autobusna linija će prometovati kao tramvaj, tj. trasom kao tramvaj. Okreće se na Kvaternikovom trgu gdje i 13-ica i po Vlaškoj i Draškovićevoj dolazi do Trga žrtava fašizma. Tamo se okreće i istom trasom ide nazad do Kvaternikovog trga.
Kao što je navedeno zaustavljat će se na tramvajskim stajalištima duž trase, što znači da vozi kao tramvaj."

Znači okrene se gdje stoji 13-ica na Kvatriću good_boy

STIB

Tako je već bolje, pa su i zetovci mogli odmah napisati.
Nadam se da će onda barem putnike pustiti da izađu na zapadnoj strani Kvatrića tako da odmah mogu prijeći na tramvaje koji dolaze iz Šubićeve.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

STIB

Kao i uvijek, u Holdingu nemaju pojma.

Autobus dolazi po Vlaškoj, iskrca putnike na tram.staj. KT, tu čeka vrijeme, onda ide prazan po Maksimirskoj, skrene lijevo u Mašićevu, okrene se na kružnom toku kod Pokornog i onda natrag po Maksimirskoj pa na tram. stanici ulaze putnici prema zapadu
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

smogovci.bbb2

Gdje prestaje logika tu počinje ZET th-down
Evo od kud kreće iz Draškovićeve (izvor: www.zet.hr). Nisu sposobni ni imati oznaku autobusa, koriste od tramvaja

tramvajac 92

Autobusna linija 162 (Zagreb) Savski most - Ašpergeri - Kupinec, od ponedjeljka 18. svibnja mijenja naziv u Savski most – Ašpergeri.

Na području naselja Ašpergeri linija će prometovati kružno trasom:
Savski most - redovnom trasom do okretišta u Ašpergerima - Ulica Ašpergeri – Pavlići – Potočka cesta – (desno) Kraljevečka cesta i dalje uobičajenom trasom do Savskog mosta.

Raspored i trasa u prilogu dolje.

Većina polazaka vozi do Gajana, ali što je s onima koji NE voze?  ???

smogovci.bbb2

Autobus na polaslcima koji ne produžuju do Gajana vraća se po istoj trasi do SM po kojoj vozi do Ašpergera. Možda bolje da su preimenovali liniju u Gajani buljo
Znači ova izmjena je definitivni kraj linija 165 i 169 ???
Ja sam bio uvjerenja da će Milan svemogući pomoći good_boy

MAN truck bus

@smogovac

...na svim područijima. Sada će privatnik voziti za manji iznos subvencije, ali veći iznos karte. Napokon će imati prijevoz kakav će plaćati. yahoo
"kartu imamo?"