Linije - razno 2020.

Autor vrba, Veljača 02, 2020, 17:40:26

smogovci.bbb2

Slično i na 234 kad skreće sa mosta prema hipodromu
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Jel vraćaju 114 i 145 sa početkom škole ili su ih trajno i bez riječi ukinuli buljo

vrba

Vjerojatno će ih vratit ko i svake godine na jesen. A ne postoji baš neki veliki razlog zašto ih ne bi vratili.

smogovci.bbb2

Nema ih više na karti terminala niti na popisu linija nnee

vrba

I tebi je to uvjerenje da su trajno ukinute?  ::|

lovac27

Tako je bilo i s linijom 330,pa su je vratili i ponovno je upisali pod naziv linija. Cak su i ponovno je upisali u atron.

smogovci.bbb2

Citat: vrba  u Kolovoz 25, 2020, 13:12:52
I tebi je to uvjerenje da su trajno ukinute?  ::|
Prethodnih godina ih nisu micali a pod vozni red je bila obavijest kad ponovno kreću najesen

tramvajac 92

Vjerovat ćemo kad ih vidimo.  ;)

421

nnee znao da i u Bangkoku ima linija 268! ;D
Još da su bili zglobni !!! :)evil
https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=Koc2xQgrBSU&feature=emb_logo
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

114 se vraća 7.9.(zvao danas u Centar) byeg

tramvajac 92

Opet izmjene trase na 208. I ovaj puta je, po meni, očajno napravljeno.

208 ide trasom 205 do stajališta Vida Ročića 117, i onda se uključuje na svoju uobičajenu trasu. E sad, tu dolazimo do problema. Linija će biti "brza" od Markuševca do Dubrave, a od Markuševca bude stajala na svim stanicama.

Uvodi se posebna linija, Fabijanićeva (raskrižje iznad groblja Granešina, kod jezerca) - Markuševec. Sudeći po voznom redu, 2 busa se angažiraju. Ok, ima smisla donekle. Bio bih sretniji s linijom koja bi pojačala 205 (Dubrava - Bidrovec, ili Dubrava - Markuševec), ali kao 205, sa svim stanicama, naravno sa smislenim voznim redom. Ova zamjena, može i ostati kako je, a eventualno produžiti 233 do Vidovca privremeno.

421

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 26, 2020, 17:20:30
114 se vraća 7.9.(zvao danas u Centar) byeg
Dobro da sam najavio tvoj poziv/pitanje...
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Pa kad nema nike koristi od tvog insiderstva byeg

421

Koliko si uložio > pivkan, tak ti se vraća > kava

tramvajac 92

112 i 168 imaju veliki dio trase zajednički, kojih 9 km. Ali kad pogledaš raspored, putnicima to ne znači puno, jer su većinom blizu jedan iza drugog (6:05, 6:35, 6:45, 7:00) - tu se uz male preinake može dobiti 20 min interval, nije uopće loše.

Onda imamo vrhunski složeno 8:55, 9:15, 9:25, 9:50, 10:10, 10:40, 10:50...12:40, 12:45 i tako još nekoliko puta, da bi vrh bio polazak u 17:40. Polaze oba autobusa istovremeno. Uzimajući u obzir da je ljeto, otišli su sa 10ak putnika svaki.. ali sumnjam da i u normalnom, jesenskom rasporedu odlaze puni.