Ratkape

Autor erobuss, Kolovoz 29, 2008, 22:23:00

erobuss

Postoji li u Hrvatskoj tvronica koja proizvodi ratkape za gospodarska vozila?  Na tome se čovjek može obogatiti, svaki tjedan treba po jedno milijun komada za domaće tržište.

Kao da ih jedu, šta rade nije mi jasno??
70% autobusa vozi bez njih.  >:(

Konj

To je zato jer jedni od drugih skrivaju jer ti isti ih i kradu;
pa im je ovako sigurnije. :D

8) 8)

CroHerc

Proizvode se svakim danom sve nekvalitetnije ratkape i sve nekvalitetniji načini pričvršćivanja ratkapa.

Tako sve više ratkapa spada a akše ih je i poskidat.

najbole su ne na dva tri šarafa teško spadaju  a i lopoovi ih izbjegavaju. ;) ;) ;) ;)

denis01000

meni su ljepe one sa starih sanosa metalne (ako su bile metalne),nevjerujem da se takve proizvode više danas je sve od plastike jbg...

S319UL

Ne znam, meni je uvijek ljepši autobus sa ratkapama nego bez njih. :D ;)
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

mansg313

Trebalo bi dovuči kod nas 100 kineza đabe zato jer ih oni i onak imaju previše i tu pokrenuti tvornicu radkapa ;D

stipe15

2 dolara mjesečno kao plaća direktora u Kini ;D.

mate

samo je jos pitanje da li bi ti kinezi uspjeli napraviti toliko ratkapa koliko kod nas moze nestati s autobusa... ;D

Neo

Plastex u Slavonskom Brodu proizvodi ratkape za Neoplan novu tipu...50 Eura komad
je zakon

mate

Neo...moram priznati da nisam znao da se ova firma bavi proizvodnjom ratkapa za Neoplan...inace sjediste nije daleko od mene (cca.nekih 10-ak minuta hoda)... ;)

http://com.hok.hr/web/plastex/

S319UL

Meni su najljepše ratkape one pune okrugle sa Setra, Comfort i Top Class 400 i Top Class 300 serija. ;D
Setra S 419 UL - Pravi Autobus Za Prave Ljude

mansg313

Dosad sam ja našao u 3 godine ukupno 6. 4 kom. sa serije 400 i 2 sa 300

NP-549

Meni osobno su puno ljepše kromirane felge sa krunom.

mansg313

I to sta kažeš kad im otpadne radkapa bez krune izgleda ružno

zsubic3

Citat: mansg313  u Listopad 06, 2008, 19:01:32
Dosad sam ja našao u 3 godine ukupno 6. 4 kom. sa serije 400 i 2 sa 300

jel imašjoš uvjek te ratkape?
ak imaš oš prodat?