Linije - razno 2021

Autor STIB, Siječanj 29, 2021, 14:11:20

smogovci.bbb2

Citat: ChRiStIaN  u Prosinac 29, 2021, 21:03:07
...To je privremena linija i moje osobno mišljenje je da će se ukinuti kad žičara provoza.
Izvor: https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/obustava-linije-140-radi-fis-ski-kupa/7727
Zbog posebne regulacije prometa povodom održavanja utrke Svjetskog skijaškog kupa, u utorak i srijedu, 4. i 5. siječnja, od 6.20 do 19 sati, autobusna linija 140 (Mihaljevac - Sljeme) neće prometovati.
Molimo cijenjene korisnike za razumijevanje.

Eto, već je ukinuta :P
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

ChRiStIaN

Nema gledatelja pa ukidaju da se neko nebi zaletio  ;D
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

A gradonačelnik je najavio da će gledatelji ići autobusima gledati trku, iako ih nema...
140 bi mogla ostati samo za radnike i to s 2 ili 3 polaska dnevno kada idu na i s posla uz nekakve iskaznice kako bi se znalo da su zaposlenici.
Zabrana prometa na Sljemenu svakako, a za ljude koji putuju iz Zagorja preko Sljemena za Zagreb određena vrsta propusnica i to je to. Za osobne aute na Sljemenu prostora nema.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Koji su to zaposlenici pa da za njih bude posebna linija?

MAN truck bus

Zaposlenici ZGHa iz Tomislavovog doma i Snježne Kraljice.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Akropola

Citat: smogovci.bbb2  u Prosinac 31, 2021, 11:28:22
Imat će žičaru kava

Iz snježne kraljice dođu s golf vozilima koji onako stoje do Tomislavog doma ili Brestovca. Besmisleno je da vozi bus za 5 ljudi. Jedino ako vide da im je ekonomičnije s busom nego žičarom.