Mapa vozila

Autor shef, Ožujak 15, 2021, 07:21:57

pehar_11

Citat: Vanjac  u Svibanj 18, 2022, 18:33:38
Vidim da se idalje na mapi ne prikazuju brojevi linija u kru%u017Ei%u0107ima, a znam da su prije bili vidljivi pa me zanima %u0161to je s tim?
Zanimljivo je da se meni brojevi na kompu prikazuju prvih 10ak sekundi (ponekad traje i koju minutu), azatim samo nestanu, dok na ostalim mapama (aplikacija BusRI i https://busri.alwaysdata.net) uredno radi.

Ono što mene zanima je zašto je u ovoj mapi problem, a u ostalima nije.

Matija87

Citat: kico101  u Svibanj 18, 2022, 15:20:00
120 i 820 konačno odblokirani.
nebiš vjerovao , sat vremena nakon što sam poslao mail zavodu za inform. djelatnost , odmah su ispravili  ;D

NP-549

Dobro da nisu rekli da je do Troleja

pehar_11

Ne znam je li "cijeli krug Viškovo škola" greška ili je to nešto novo? Ako treba prebacim sliku u prigradske linije, u slučaju da je to neki novi naziv linije. Nikad prije vidio.

NP-549

Ma skraćeni interni naziv. Ispravit ću.
Bio je polazak prije u dva dijela, a kružna je linija pa mi nije imalo smisla. Ovo sam stavio samo da znam koju varijantu koristim i da je vozaču vožnja u komadu.  Ima vjerovatno još neka takva

pehar_11

Danas od jutro je kompletan raspad sistema - niti jedna mapa (uključujući aplikaciju "RijekaBus") ne radi.

(edit): sve uredno radi.

kico101

Sve radi uredno. Bio je kratkotrajan prekid na serveru Grada jedno 2- 3 ure. Sada je sve ok.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Vanjac

Opet problemi s prikazom linija, vozila se vide međutim linije ne.
"U raju je dobro, al u paklu je ekipa"

pehar_11

Mapa sa https://busri.alwaysdata.net/ uredno radi, uključujći i linije. Ne znam zašto uvjek ova druga karta ima problema.

kico101

Jutros novi vr i novi problemi s učitavanjem linija i voznih rdova.
Autobusi uredno delaju.

amalok.95

Mapa opet podivljala, busevi po sloveniji lete  th-down

pehar_11

654 je na Banskim vratima u Pragu. Prava atrakcija.

kico101

Ja više ne kužim u čemu je problem; da li do same aplikacije, preopterećenosti servera ( na kojemu ima svega i svačega, najviše bespotrebnoga ), nedostatka kadra koji bi to održavao ili možda sabotaža ;D ( zašto bi tamo neki frikovi pratili gdje su autobusi ).

Na izlistu na portalu otvorenih podataka grada Ri, sve radi uredno ( barem su sva vozila na popisu, a koordinate mi se ne da provjeravati ).

pehar_11

Samo ne znam ima li smisla nekome se za ovo obratiti (i ako da, kome?), jer izgleda da se mapa sama od sebe neće popraviti.

DWProski

1. Uredu za otvorene podatke (ili kako se već zove)
2. Tom/tim koji je/su napisali adapter između Pentine baze i APIja iz kojeg vučemo podatke.