Mapa vozila

Autor shef, Ožujak 15, 2021, 07:21:57

sta-da

Od tamo gdje su i prije dolazile, samo gps pozicije su i dalje krive kako su napisali tako da se sada za lokacije autobusa uzima lokacija stanice na kojoj se trenutno nalazi.

pehar_11

Ova obavijest na njihovoj stranici je najbrži način da se nama koji smo slali mailove kaže "gonite se" i tko zna ako će to ikada proraditi (iako jedna mapa radi). Iskreno očekivana reakcija.

kico101

Za mene je i ovo dovoljno dobro. Bolje i to nego ništa. Istina, busevi skaču sa stanice na stanicu, a ne idu kontinuirano. Isto tako, kada je više autobusa na istoj stanici, teško je dešifrirati pojedinog, ali se i to može, ako se malo pričeka.

Poznavajući procedure i vremenske rokove za rješavanje svih pojedinosti oko natječaja i početka funkcioniranja novog sustava, teško možemo očekivati punu funkcionalnost u roku manjem od godine dana. Stoga mislim da trenutno ne možemo dobiti više odo ovoga što imamo ( hvala autorima  :) ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Ja tu vidim samo linije 14 i 15

pehar_11

Vanjac

Meni lokacije nisu valjale samo treba otići u incognito i tamo rade, vjerojatno je do cachea ili coockea
"U raju je dobro, al u paklu je ekipa"

pehar_11

S obzirom da su nova vozila došla i još nisu garažni brojevi uneseni i oni se ne prikazuju na mapama i s obzirom na cijelu situaciju sa podacima, hoćemo li na mapama gledati i nove garažne brojeve, ili samo trenutnu situaciju?

DWProski

pehar_11

Sve mape od sada uredno rade, prikazuje se broj linije, ruta i trenutna stanica.

trolej_trola

Evo sluzbene komunikcije ukoliko je nekom promaklo :)

pehar_11

Jasno mi je, no zanima me zašto onda karta radi ispravno?

rzri05

Citat: pehar_11  u Srpanj 26, 2022, 14:10:08
S obzirom da su nova vozila došla i još nisu garažni brojevi uneseni i oni se ne prikazuju na mapama i s obzirom na cijelu situaciju sa podacima, hoćemo li na mapama gledati i nove garažne brojeve, ili samo trenutnu situaciju?

Pojavio se 778 na karti, tako da barem nešto  :)

Edit: Upravo i 777 na 26 se pojavio

pehar_11

Danas sam ja bacio oko i vidim da voze 774, 777, 778, 779 ali još nemaju sliku.

kico101

Na busri.alwaysdata se svi uredno prikazuju.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

pehar_11

Niti jedna mapa opet ne radi.