Mapa vozila

Autor shef, Ožujak 15, 2021, 07:21:57

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

sta-da

Citat: Vanjac  u Listopad 24, 2023, 12:45:34U kojoj je fazi izrada nove aplikacije za praćenje lokacija autobusa koja bi trebala zamijeniti ovu koja ne funkcionira?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.penta.kurijera_app

Nije im baš nešto dizajnirana ta aplikacija za sada, predpostavljam da neće tako ostati za finalnu verziju.


Ako se bude moglo dobiti realtime lokacije autobusa sa tog novog sustava kao do sada, probati ću ih staviti da se prikazuju na busri.

pehar_11

Hvala za link, nikad čuo za ovo da nisi spomenuo
Vrijeme je novac.

sta-da

Busri sada ima opet lokacije autobusa u realtime, podaci se dobivaju iz novog sustava.

Za sada nema informacije o stanici pa se ona povlači iz onog starog tako da je moguće da nekad neće biti popunjena.
Novi sustav radi drugačije, tako da je potrebno par sekundi da se svi autobusi prikažu.

pehar_11

#259
Neznam za druge, meni busri neće da učita mapu, Mestni promet radi super. Jel sada napokon da svi autobusi imaju podatak o lokaciji, jer se na mapi čini puno više nego uobičajeno

Update: obje stranice rade, podaci o stanicama se učitavaju i prati se realno kretanje, umjesto ono od stanice do stanice
Vrijeme je novac.

Boki651

Trenutno mestni promet samo ispisuje garažne brojeve autobusa i stanice na kojima se nalaze, dok busri pokazuje cijelu liniju sa stanicama, iako i dalje su vremena dolaska na stanice očekivana, a ne stvarna na temelju stvarnog položaja autobusa.

NP-549

Najava na ekranima na stajalištima će bit u realnom vremenu (negdje već je), ali ove aplikacije neće imati izračunavanje za cijelu trasu linije.

pehar_11

#262
Neznam jel do mene, no Busri nakon 10-ak sekundi ne diranja ekrana prestane uživo prikazivat kretanje autobusa, nego se treba reloadat cijela stranica, što onda traje, ali govorim zato jer mi se čini da prije nije bilo tako, tj. da se cijelo vrijeme dok je ekran na mobitelu upaljen autubosi kreću bez stajanja. Možda je do toga i da gledam na iOSu?

Mestni idalje kupi podatke iz starog sustava, realtime data nije dostupan
Vrijeme je novac.

NP-549

Meni radi normalno, a refresh pozicije je svakih 5 sekundi

pehar_11

Onda je do mene, nema veze, sorry
Vrijeme je novac.

sta-da


Boki651

I karta i aplikacija SIP Autotrolej rade normalno sada.

pehar_11

Vjerujem da je karta u nekom testnom radu, iako je grafički katastrofa. Nadam se da će se na tome još radit jer je ovo zapravo neupotrebljivo. Busri idalje najbolja opcija
Vrijeme je novac.

NP-549

Šta ne valja točno ?

pehar_11

#269
Za iOS uopće nije podržana, ili je, ali loše. Prije svega, dijelovi teksta su izvan ekrana, neda mi da se vratim na početak ili izađem iz nekog otvorenog menija, prikazuju se sve stanice (ne kužim zašto i kako da to isključim) i to usporava apsolutno sve, ikona linije/autobusa je teško uočljiva i jako slična kao i ova kad se prijazuje hrpa stanica, na autobus uopće ne mogu kliknut, tekst stanica bježi i preklapa se jedan preko drugog, na kraju trase je stanica sa "-".
Ja znam da ispada da za svaki vrag serem da nevalja, i zbilja mi nije cilj, nego trenutno neki djelovi ne funkcioniraju pravilno
Vrijeme je novac.