Gradski parking, Šibenik

Autor Paško, Kolovoz 06, 2021, 01:57:32

Transspotter

001 iznutra, slikano upravo sad
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Transspotter

Ove su još zaostale od 1.2.2026.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Volim autobuse

007 i 010

Transspotter

Moglo bi se reći da sam iskoristio tmurnu nedjelju u nekom trenutku u proljeće da se zavucaram oko depoa.

Nisam očekivao vidjeti toliko naranči ovdje ali eto, potrefila me prva slika Otokara Navigo. Ostale fotke će biti stavljene u druge teme, ima tu hrpa toga parkirano.

Inače, razočaran sam da se toliko malo slika u Šibeniku. Osim mene, manje više nitko ne stavlja "redovite" i kvalitetne uradke odavdje. Od 7.4. niti jednu sliku nismo imali. A i te nisu bile neki užitak...
Šibenik mi je 380km cca od kuće, mora biti netko da mu je bliže i dio neke svakodnevice.

Pasta93

Na Facebooku sam naletio na Higere u proizvodnji točnije direktor Gradskog parkinga sa suradnicima je bio u posjeti tvornici Higer. Gdje su iz prve ruke vidjeli kako izgledaju novi autobusi. Evo slika posuđenih sa Facebook profila
"The best fighter is never angry."
― Lao Tzu

Volim autobuse

002,001,010 i man

gorgoroth

002, 008

setra515hdh

009 na 3
007 na 1

Edit:shvatio sam da svi brojevi ovdje su neparni
MAN Lion's City #010 i lipi ŠI 422 LB Lion's Coach

sniff