Okretišta i terminali

Autor tomobrad, Prosinac 01, 2007, 19:34:23

STIB

Citat: 221  u Ožujak 16, 2011, 21:08:22
Niti jedno drugo okretište nije od betona.
Nioje beton, ali terminal Kvaternikov trg (Heinzelova) zato ima kocke!
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Westin

Citat: STIB  u Ožujak 16, 2011, 23:30:45
Citat: 221  u Ožujak 16, 2011, 21:08:22
Niti jedno drugo okretište nije od betona.
Nioje beton, ali terminal Kvaternikov trg (Heinzelova) zato ima kocke!

Ima i Savski most kocke

tramvajac 92

Ima, samo što mu hitno treba obnova.

sokre

Savski most je najjadnije okretište koje sam u životu vidio. Sumnjam da ima igdje jadnije.

Da se razumijemo, ima jadnijih, ali ovo je jedno od najbitnijih u gradu i sramota je što se dopušta takvo stanje.

Ali opet, možda pretjerujem, ali ne bi mi bilo drago da putujem svaki dan autobusom i gledam to s......

vozac0607

Citat: tamlover  u Prosinac 01, 2007, 21:00:06
Citat: tomobrad  u Prosinac 01, 2007, 19:34:23
Perjavica - skućeno križanje-rikverc metoda, jedva se okrene nekako, s predzadnje stanice ima prekrasan pogled na cijeli grad, vide se i nebodri na Knežiji i srednajcima

Slažem se s prekrasnim pogledom, al to je nekadašnja predzadnja stanica. Liniju su produžili, okretište je još skučenije, i dalje rikverc metoda. Imaš slike među slikama iz Zagreba. I sa sadašnje predzadnje stanice lijepo se vidi zapadni dio grada ali ne i Knežija i Srednjaci.

Zaboravili ste Laktec(274), okretište prije zavoja,ulaz u rikverc

conecto

Zbrinjavanje otpada i način rješavanja komunalnih problema

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

dean25

Da li bi itko bio voljan (tko zna) prebaciti sa internet-stranice Sindikata autobusnog prometa kartu "novog terminala Črnomerec" i da malo poveča veličinu pa vidimo što su inženjeri smislili.. ;D

221

buSHunter795

Nije nitko napisao, u Sesvetama je početno-krajnje stajalište linije 279 prebačeno kod San Antonia/American Donuta (valjda zbog bržeg transfera putnika koji dolaze iz vlaka), dakle iza 225, ispred 212.....valjda da nije gužva kada se naguraju 277, 275 i 278. Uostalom se poznati kafić San Antonio preuređuje (čuo sam da će biti pola San Antonio, pola DM.)

Westin

Prije negdje 2 tjedna postavljena je tabla na Savskom mostu za izlaz malo prije tramvajske -izlaz . Kolko vidim skoro svi staju tamo , a ne kao prije ispred pekare .
Ovo je puno nezgodnije i nepraktičnije za prijelaz dalje

conecto

Stajalište 279 je pomaknuto zbog radova, no vjerojatno će tamo i trajno ostati jer se priča da će na mjestu bivšeg stajališta biti probijena nova ulica koja će valjda izaći na Zagrebačku taman na frekventnoj autobusnoj stanici na kojoj stoji mnoštvo linija ZET-a, ali i međugradskih prijevoznika, onda još tamo nađe policija zaustavljati aute, baš veselo. No možda ta ulica rastereti izlaz Ninske na Zagrebačku, naravno, ako je to sve skupa uopće istina  ???
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Westin

Izlazno stajalište za autobuse na Savskom mostu prošli tjedan vraćeno na staro mjesto ispred pekare

manoplan

A evo i planova za izmještanje ZET-ovog terminala na Glavnom kolodvoru. Lova buši gdje burgija neće.

http://www.vecernji.hr/biznis/zabina-zgrada-paromlinskoj-postaje-trgovacki-centar-clanak-401436

221

Rečenica ide ovako:

''Ponudi nekretnine u ožujku prethodila je izrada studije razvoja '''Projekt Paromlinska'' koji predviđa trgovački centar proširen na postojeće gradsko parkiralište u koji će se preseliti i autobusni terminal.''

Kaj će terminal biti u trg. centru?  ???

421

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/189191/soping-centar-i-bus-terminal-umjesto-Zabe-u-Paromlinskoj.html

"...U većem dijelu prizemlja nalazit će se preseljeni  bus123 terminal, na prvom katu planirani su trgovački lokali, uredski prostori raspoređeni su od drugog do petog kata, a na dijelu zadnjeg kata planirani su i ugostiteljski sadržaji. U tri podzemne garaže bit će smještena garaža...." 8-8
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln