Slike iz 2022.

Autor gorgoroth, Siječanj 01, 2022, 10:01:05

pehar_11

834, 832, 831 u Opatiji
821 na Peharovu

gorgoroth

693, Tribalj

pehar_11

820, 816, 773, 840, 653, 813, 840, 819 i 656 na Delti

gorgoroth

gorgoroth

765, 665, 727

pehar_11

836, 727 i 753 na Delti

NP-549

U vožnji mogu donekle razumijet,  ali stvarno neznam u čem je problem slikat display na parkiranom busu!?   Samo se treba malo potrudit, a ne nabrzinu okinut

pehar_11

Citat: NP-549  u Svibanj 03, 2022, 20:42:03
U vožnji mogu donekle razumijet,  ali stvarno neznam u čem je problem slikat display na parkiranom busu!?   Samo se treba malo potrudit, a ne nabrzinu okinut
Neke slike ispadnu dobro, neke ne. Ne radim ja da one ispadnu namjerno "loše". Nije stvar u brzini, stvar je u kameri. Kamera koju ja idem poprilično loše hvata narančaste displeje, ne mogu ja na to utjecati, a ne planiram kupovati bolji mobitel sa boljom kamerom samo zbog displeja. Ukoliko pogledaš druge slike koje sam ja slikao i stavio na forum, u većini njih se vidi displej, pogotovo kada su u pitanju ovi "zeleni" displeji. Ne može svaka slika ispasti savršeno. Ne vidim gdje je problem.

gorgoroth

Ovi riječki displeji su baš zajebani za slikanje, koliko god miran budeš jednostavno ne ispadnu dobro, znam iz popriličnog iskustva, čak i aparatom ne ispadnu dobro, kamo li mobitelom, a oni su sve bolji i bolji

Vanjac

Citat: NP-549  u Svibanj 03, 2022, 20:42:03

Teško trud može promijeniti da se refreshrate na kameri i refreshrate na displayu ne poklope.
"U raju je dobro, al u paklu je ekipa"

Vanjac

677

NP-549

773 sunce, 
748 jako sunce,
740 zoom,
755 hala

Svi se vide bez problema sa najobičnijim Samsungom A50.

Ponavljam,  u vožnji razumijem problem. Na mjestu ne

pehar_11

Ne vidim gdje je opet problem. Na niti jednoj od slika na Delti ja nisam trčao i radio tko zna šta, već sam stajao na mjestu i okinuo fotku. Ponavljam, nije stvar do mene. To što su tvoje slike bolje ne znači da sam ja nesposobni idiot koji stavlja slike na forum samo zato da budu nekima iritantne. Očigledno imaš bolju kameru i gotovo. Vjeruj mi, i ja bi volio da se displej vidi bolje, ali se ne vidi. Ne mogu na to utjecati.

NP-549

Nisam ni rekao da jesi.  Samo kažem da displej može najnormalnije ispast bez ikakvog truda

Vanjac

Citat: NP-549  u Svibanj 03, 2022, 21:13:36
Svi se vide bez problema sa najobičnijim Samsungom A50.

Razlika je naravno od telefona do telefona, mislim da nema potrebe dizati tenzije oko nečega kao što je poluučitan display, na kraju krajeva mislim da je bitan bus i nije svatko savršen niti ima savršenu opremu da slika savršene fotke, ova rubrika je uprincipu dump za relativno okej fotke, ne shitposta se tako da zaista ne vidim problem u svemu ovome.