Fotografije iz 2022.

Autor XDonald, Siječanj 06, 2022, 21:26:20

Paško

Par fotki iz travnja, oko Uskrsa: #257 trokirao ispred aerodroma, #268, #312
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Intouro

gorgoroth

031, 020

Paško

Novi #057 u akciji, vatreno krštenje na ljeti uvijek zahtjevnoj petnaestici.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth

netko

Vezano na sliku #031 kraj zračne luke.....kažu putnici da bi trebalo zabranit ukrcavanje turista u autobus.

Jer, naplata karata traje i po 10 minuti.
Isto tako ulazak sa velikim kuferima je loš. Cijeli bus bude zauzet i "okupiran".
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Nitko

Riješenje je staviti kartomate, ili prometov kiosk da prodaje...

Citaro O530

Citat: netko  u Kolovoz 11, 2022, 21:25:13
Vezano na sliku #031 kraj zračne luke.....kažu putnici da bi trebalo zabranit ukrcavanje turista u autobus.

Isto tako ulazak sa velikim kuferima je loš. Cijeli bus bude zauzet i "okupiran".

Ja bih radije zabranio taksistima da parkiraju na stanici jer svaki put kad dođe 37ma, mora stat nasred ceste i stvori se prometni čep. Što se tiče naplate karata, e-ticketing bi trebao ubrzati stvari.

elez

Citat: netko  u Kolovoz 11, 2022, 21:25:13

Prije par mjeseci bio sam u Veneciji nekoliko dana. Naravno išao sam avionom a po samom gradu i okolici vozao se busom. Liniju Venezia - Marco Polo aeroporto vozi MAN Lion's City G!! Znači niskopodni zglobni. Ali taj bus ima malo drugačiju opremu i raspored sjedala i općenito prostora tako da se bez problema mogu vozit turisti (i domaći) sa koferima.
Poanta: može se slat niskopodni bus al treba imat malo drugačiju konfiguraciju sjedala i prostora što u Prometa nema jer naravno nikome nije palo na pamet u EU narudžbama tražit baš takvih nekoliko vozila (npr 4 Citara G) i vozit ZL Split njima.
A to za naplatu karata se slažem, kartomat ili štand Prometa bi rjesia problem (opet ponavljam Marco Polo aeroporto ima biljetarnicu ACTV firme i prodaje karte).
Sačuvaj me bože mlake pive, ladne žene i lošeg centaršuta...

gorgoroth

Ajme koji je kaos ispred aerodroma, taksisti, kombiji, auti..svi se parkiraju na stanicu, pa se potrefi da u isto vrijeme dođu busevi s obje strane, e tek onda je kaos,kako kaže netko zna potrajati naplata karata, ali turistu se višestruko isplati ići autobusom, službena cijena taksija do Splita je 330kn, a Trogira mislim 250kn  russian_roulette

gorgoroth

305, 038

Citaro O530

#074 i #053
Jedan klasik - #256
Bila je upitna budućnost #265 zbog izvađenog motora, ali ova slika govori drugačije :D

man_464

Citat: NP-549  u Kolovoz 02, 2022, 20:51:56
Meni su isto odlične.  Široki kadrovi, a ne samo bus za cijelu sliku, i na svakoj se display lijepo vidi

Hvala :D

gorgoroth

298, 217, 223

Josip-Split

Evo jedna prinova