Linije - razno 2022.

Autor vrba, Siječanj 07, 2022, 23:56:40

MAN19464

Citat: 421  u Srpanj 13, 2022, 14:18:09
Da je gradska vlast nesposobna, ne bi produljivala ugovor sa ZET-om svakih 90 dana, pa se VG građani  i dalje voze na 268,330 i 290.
Jedino zet želi voziti vg  linije, nema druge opcije.
Mozda je ovo na 3 mj samo uvod u višegodišnji ugovor izmedju ZET-a i Grada Velike Gorice.

lovac27

Citat: MAN19464  u Srpanj 14, 2022, 01:17:18
Jedino zet želi voziti vg  linije, nema druge opcije.
Mozda je ovo na 3 mj samo uvod u višegodišnji ugovor izmedju ZET-a i Grada Velike Gorice.
A kako znamo da ostali prijevoznici (Čazmatrans, Autoturist, Arriva,  Slavonija bus) ne bi htjeli voziti Vg linije kad natječaj nije proveden. Zar nije ZET rekao da neće više voziti i ako će voziti to će biti dok se ne javi novi prijevoznik?

smogovci.bbb2

Jedino se u ZET-ovim bus123 bus123 ne plaća prijevoz ili se ev. kupi karta za 4kn. Zato drugi ne voze good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

smogovci.bbb2

Ne kužim, svaki dan stavljaju ovu obavijest a po voznom redu  bus123 ionako ne prometuje između 08:45 i 12 sati buljo

MAN truck bus

Nema tko voziti, pa ne izlazi ni prvi ni drugi navrat.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

tramvajac 92

Citat:Zbog radova koji uvjetuju zatvaranje za promet Mlinarske ulice, autobusna linija 105 (Kaptol – Britanski trg) će od petka, 22.srpnja u 9 sati do ponedjeljka, 25. srpnja prometovati skraćenom trasom do Ilirskog trga:

Britanski trg – Ulica Pantovčak – rotor – (desno) Ulica Gornje Prekrižje – (lijevo) Jurjevska ulica –  u nastavku redovnom trasom do Ilirskog trga
    Ilirski trg – Jurjevska ulica – Gornje Prekrižje – (lijevo) Pantovčak – Britanski trg

Autobusna linija s Kaptola neće prometovati.

Autobus će s Ilirskog trga kretati pet minuta kasnije nego sa Kaptola.
Stoji u obavijesti ZETa.

Pazi sad ovo. Koliko znam, 105 ne staje po Pantovčaku, nego na okretištu Prekrižje, i na Cmroku (stajalište kojim se inače koristi 102). Ok, nisu ukinuli 101 (što su po meni trebali, i eventualno pojačati 102, koji staje na svim stanicama onda), nisu skratili 105 do Prekrižja (veza na 101/2). Samo su preusmjerili, kao da je prometna nesreća, pa za 2 sata sve bude normalno. I sad 105 neće moći voziti do Kaptola preko vikenda.

Da se radi o mojoj firmi, gdje mi fali i autobusa i ljudi, ja bih ukinuo 105, uštedio 5 ljudi i jedan autobus. Produžiti 101 do Cmroka. Da, trebalo bi malo više vremena, po 3 min po smjeru, no s obzirom da je krug pola sata, a da je vozno vrijeme po 7 minuta, taman bi bio i sa polusatnim intervalom.

smogovci.bbb2

A kuda vozi 102 (nema više obavijesti da vozi preko Pantovčaka) umnik2

tramvajac 92

Jako dobro primjećeno.  ;)

BestOne

Vraćam se opet na liniju 190. Je li se tko u međuvremenu vozio njome? Smiju li se njome voziti neizbjeglice?

BestOne ~ autobusi.org

ChRiStIaN

Citat: tramvajac 92  u Srpanj 21, 2022, 11:53:52
Pazi sad ovo. Koliko znam, 105 ne staje po Pantovčaku, nego na okretištu Prekrižje.

Netocno. Linija 105 staje na stanici donje prekrizje ali NE i na kruznom toku di se okrece 101 sto je apsurd jer ljudi koji trebaju koristiti stajalista na 101 ili 102 ruti, trabaju izac na stanici donje prekrizje i hodati ili se voziti skroz do britanca.

Osim ak vozaci ne staju na svoju ruku sto je  th-down
@ Autobusi Hrvatska @

tramvajac 92

Da sjedimo u kafiću pitao bih te biranim riječima koju stvar o toj problematici. S obzirom da smo u javnosti, ne mogu se tako razgovarati, pa ću pitati jel itko tamo razmišlja?
Citat: BestOne  u Srpanj 22, 2022, 14:44:04
Vraćam se opet na liniju 190. Je li se tko u međuvremenu vozio njome? Smiju li se njome voziti neizbjeglice?
Koliko znam(o), nema razlike u odnosu na 104, 144, 326. 104 i 326 imaju javno objavljen vozni red na stanicama i internetu, 144 nema na Črnomercu, ne znam za stanicu kod doma umirovljenika. Ista priča za stanicu motel Plitvice.

MAN truck bus

Zašto bi uopće 105 stajala izvan svoje trase? Prije je bilo kad linija ide obilazno da ne staje po usputnim stajalištima, a sad sve češće stoji da se zaustavlja po svim usputnim stajalištima. U takvom krnjem obliku mogla je voziti Ilirski trg - Cmrok, a 101 produžiti do Cmroka. Ima dovoljno prostora za okrenuti se.

Ako 102 vozi redovnom trasom, onda nema potrebe za produživanjem 101. Samo usklađivanje 105 i 102.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

tramvajac 92

102 vozi obilaznom trasom preko Pantovčaka (znači kao 101), jer radovi još traju pa ne može preko Tuškanca.

Može se produžiti i 105 do Pantovčaka, a 101 maknuti. 102 bi normalno imao zaustavljanja po Pantovčaku.

421

Predviđeno je da će na zapadnoj strani Mosta slobode radovi trajati mjesec i pol.                     31. svibnja - 22.srpnja    = 52 dana (+7 dana)
Od jučer se za vožnju koristi zapadni kolnik dok istočni ide u obnovu.     
Počinje odbrojavanje do 31. kolovoza kada bi Most slobode trebao biti završen.                        22.srpnja -31. kolovoza  = 40 dana

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Citat: 421  u Srpanj 23, 2022, 19:42:25
Predviđeno je da će na zapadnoj strani Mosta slobode radovi trajati mjesec i pol.                     31. svibnja - 22.srpnja    = 52 dana (+7 dana)
Od jučer se za vožnju koristi zapadni kolnik dok istočni ide u obnovu.     
Počinje odbrojavanje do 31. kolovoza kada bi Most slobode trebao biti završen.                        22.srpnja -31. kolovoza  = 40 dana
Logično da se ide u rujan kava