Linije - razno 2022.

Autor vrba, Siječanj 07, 2022, 23:56:40

smogovci.bbb2

Čekam ga na povratku iz Horvata pivkan
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Obećo si trepčuće žuti semafor kod GŠ, a Božić se bliži!
Bude to pod bor? Bio sam dobar, samo sam neki dan skoro pokosio pješakinju...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Jesu ti nadležni odgovorili da nema niš od tog :'(
"Dodatni G10

Tomislav Erceg

uto 31.5.2022. 10:13

Kopija:

Mijo Majstorović;

Poštovani,

povodom Vašeg dopisa u svezi regulacije prelaska pješaka na semaforiziranom raskrižju Avenija Većeslava Holjevca – Islandska ulica, a vezano za postavljanje prometnog svjetla G10, obavještavamo Vas da će se sukladno mogućnostima prilikom modernizacije semaforske opreme na predmetnoj lokaciji razmotriti navedeni prijedlog. Inače, u konkretnom slučaju radi se o progresivnom vođenju pješaka na način da se isključivanje zelenih svjetala na pješačkim laternama koje se nalaze na pješačkom otoku (središnji pojas) ostvaruje prije isključivanja zelenih svjetala koje se nalaze na pješačkom nogostupu (vanjski pojas), s ciljem smanjenja broja pješaka koji se zadržavaju u središnjem tijelu prometnice. Ovom prilikom moramo istaknuti da su tokovi motornih vozila regulirani vozačkim svjetlosnim signalima, a ne svjetlosnim signalima koji su namijenjeni regulaciji pješaka. U kontekstu odredbe članka 133., Zakona o sigurnosti prometa na cestama (NN 67/08, 48/10, 74/11, 80/13, 158/13, 92/14, 64/15, 108/17, 70/19, 42/20), vozači su dužni pri skretanju na bočnu cestu na početku koje je obilježen pješački prijelaz kretati se smanjenom brzinom i propustiti pješake koji su već stupili ili stupaju na isti, a ukoliko se toga ne pridržavaju mogu biti sankcionirani od strane djelatnika nadležne postaje prometne policije.

S poštovanjem,

Tomislav Erceg"

421

Ti si dobar sa Senfom, poguraj...
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

421

Joj da:
"progresivnom vođenju pješaka na pješačkim laternama" perfeto

tramvajac 92

Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 15, 2022, 16:56:15162 treba produžiti do starog okretišta u Horvatima a u povratku kroz Ašpergere preko Gajana na Savski most

Kojeg, majke ti? 164 ima valjda 3 okretišta, Horvati, kod raskrižja za Kupinečki Kraljevec, Hercegi i Komari. Ako nema još i 4. negdje.

Inače, samo po sebi, i nije loše, možda bi se trebalo probati da ide Savski most - Lučko - Rakov Potok - Horvati - Komari - Horvati - Ašpergeri - Gajani - Kupinečki Kraljevec - Brezovica - Savski most. Bila bi to dobra vožnjica, 55 km.

smogovci.bbb2

421

Citat: tramvajac 92  u Listopad 16, 2022, 13:00:18Kojeg, majke ti?
Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 16, 2022, 13:32:51Hercegi
Zar ti ne shvaćaš da smogovac prije mirovine želi prijevoz do vikendice praktički mukte, a preko ZETovih ledja?

smogovci.bbb2

Između ostalog ;D
Treba spojiti Horvate sa ostatkom Brezovice a ne da se ide u Lučko ili SM na presjedanje hi

421

Dakle, koliko još do janjca/kozlića/odojka za mirovinu?
Pitam za prijatelja..

smogovci.bbb2

13 godina ako nas prije ne potamane Kill Bill i ekipa iz Svjetskog ekonomskog foruma kava

Tomek

Tebe bi prvog mogli, čuo sam da pričaju o tebi ;)

smogovci.bbb2

o-0 Bolje i to nego da nemam ništa a da budem sretan i jedem skakavce i žohare

tramvajac 92

Ako sam dobro vidio, neki feniks je na 159. Prolazno vrijeme, cca. 14 sati, Naletilićeva prema Savskom mostu.