Klima uređaji u autobusima

Autor sofer29, Svibanj 02, 2022, 18:48:35

Putnik79

Ako vec ne radi,a vozac najbolje zna dali radi ili ne najbolje je svi prozori otvoreni,siberi otvoreni jel sve drugo je jos gore za putnike.
A ovo da se mora paliti iako ne radi je cista besmislica.

421

Odlukom o prijevozu putnika u javnom prometu čl 22. i internim Pravilnikom čl 129, jedino grijanje može biti predmetom ove rasprave.
"Ako tri dana uzastopno vanjska temperatura padne ispod 5°C, vozila moraju biti zagrijana."
Hlađenje, tj klimatizacija NE.
NEMA pisanog traga ili upute "DA SU IM REKLI DA IH PALE."
@ Putnik79
bočni prozori, šiberi + krovni ventilatori (usis/isis) thumbs+ pivkan= russian_roulette
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Putnik79

Citat: 421  u Lipanj 05, 2022, 16:41:04
Odlukom o prijevozu putnika u javnom prometu čl 22. i internim Pravilnikom čl 129, jedino grijanje može biti predmetom ove rasprave.
"Ako tri dana uzastopno vanjska temperatura padne ispod 5°C, vozila moraju biti zagrijana."
Hlađenje, tj klimatizacija NE.
NEMA pisanog traga ili upute "DA SU IM REKLI DA IH PALE."
@ Putnik79
bočni prozori, šiberi + krovni ventilatori (usis/isis) thumbs
thumbs

jakov5

Citat: Putnik79  u Lipanj 05, 2022, 16:07:20
najbolje je svi prozori otvoreni,siberi otvoreni jel sve drugo je jos gore za putnike.

Imaš partizana jako puno (npr. na mojoj liniji 118) koji zatvaraju prozore i kad klima ne radi "zato da im ne puše" glavauzid glavauzid.
Najjači su mi oni koji zatvaraju prozore i vele da klima radi a unutra 40 stupnjeva.
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Putnik79

A i to je istina, sta god covijek napravi uvijek ce biti nezadovoljnih.

ChRiStIaN

Nebi vjerovali al na 115 radi klima haha
@ Autobusi Hrvatska @

421

Najpouzdaniji (vanjski) znak da klimatizacijski uređaj funkcionira jest mala mlaka ispod podvozja  bus123
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sofer29

bus123 220 ne dela klima...samo na prijavu da ne sljaka mestri napisu narucen za rad..i tako u krug  glavauzid russian_roulette

sofer29

MAN truck bus

Citat: Melisa Kodžoman  u Svibanj 27, 2022, 19:30:24
Vjerojatno je klima ugašena jer je prije četiri dana napisano da klima u 202 radi i hladi.

Izgleda da mu je klima kratko radila, neki dan je povučen sa 268 u ranoj smjeni jer nije radila klima.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

zag

Mercedes bus

ChRiStIaN

157 ne radi...al to je tek kap u moru problema na njemu.
@ Autobusi Hrvatska @

zag

filip123

434 kritično loše

Vani 30° a unutra 830°