E-ticketing

Autor Nitko, Lipanj 03, 2022, 14:25:11

Citaro O530

Ja ne razumijem otkud vama da je u zglobnim busevima bio samo 1 displej. Pa kad su tek pustili e-ticketing u pogon, jedan od njih je bio #022 i vidio sam da u stražnjem dijelu ima ekran za najavu stanica što je bilo i za očekivati budući da je zglobni autobus u pitanju.

man323

Citat: Paško  u Kolovoz 23, 2022, 15:32:30
Bio sam maloprije u #310, linija 3. Dva pokazivača (kako ih zvati? zasloni? jel netko pogledao u dokumentaciji? ;D) su tu. Zvučna najava i dalje ide iz njihovih zvučnika i jedva se čuje, nedovoljno i da se razumije.

Sukladno dokumentaciji: informacijski paneli.
EDIT:
u prilogu troškovnik za e-ticketing, pa tko želi, ima volje ili je zainteresiran neka baci oko.

Prometheus

Baš je genijalno šta će bit u zglobnim busevima samo jedan validator.

Kaos sigurno nastaje.
Nek ih udvostruče.

421

ZET je 2018 vozio ULTRU pa me čudi da nitko nije zavirio u  bus123 bus123 da vide kako su opremljeni. Ili pitao ekipu koja ih je dovezla/vozila.
Da postoji imalo kolegijalnosti, nije ZET daleko da ne bi mogao primiti delegaciju iz Prometa po tom pitanju.
Da jest ne bi bilo stavke 19 u troškovniku.
Osim toga, info panel bio bi integriran U gornju armaturu, a ne izvan nje  https://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=25039.45 slika uz odgovor 68 i spojen na ugrađene zvučnike u autobusu (što je standardna oprema) uz dodatno pojačalo.
Video nadzor i "panic" tipka za vozača niti spomenuti nisu, a samo 7+3 sustava brojanja putnika doista je zanemarivo.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Citaro O530

U #035 na 37mi u smjeru ST se na unutarnjem displeju vrtila vizualna najava "Sljedeća stanica kolodvor Trogir" bez zvučne najave + par lampica po sredini ne radi pa ispadne stan'ca

man323

Skoro sam zaboravio na Lion's Cityje 296-301: naime, koliko me sjećanje služi oni su već tvornički došli i sa vanjskim displayima i unutarnjim displayem, baš me zanima što će biti s njima, moja je pretpostavka da će zamijeniti te tvorničke displaye sa novima.

Prometheus

030 - pojačana najava

Prometheus

Primijetia sam da linija 17 u najavi, tj. na popisu stanica ima Općinu 2, di ne staje nego skreće lijevo u Vukovarsku (stanica Vuk - Općina).

Bilo bi dobro izbacit Općinu 2 s popisa stanica  od 17.

Paško

Točno, to je stajalo i na karti dok je bila dostupna.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Citaro O530

U #017 se baš dobro čuje glasovna najava

Prometheus

213/215 još nema ugrađenu opremu... Taj bus je bia parkiran negdi, jel u planu da takvi budu opremljeni ili će to bit samo za povremeni prijevoz?

Citaro O530

#213 je bez tablica i ide u rashod, ista stvar čeka i #215

Citaro O530

Prometovci su ažurirali na web stranici novosti u vezi e-ticketinga, sada se može aktivirati puni profil i objavili su upute za to i općenito za korištenje tog sustava.

podgora

Citat: Citaro O530  u Kolovoz 27, 2022, 12:30:11
Prometovci su ažurirali na web stranici novosti u vezi e-ticketinga, sada se može aktivirati puni profil i objavili su upute za to i općenito za korištenje tog sustava.
Jeli za dobit kod moras imat pokaz ili moze svak

Poslano sa mog 2107113SG koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

Citaro O530

Ne moraš imati pokaz, ali mislim da bi onda trebao odabrati opciju za personaliziranu kartu