Brioni, Pula – fotografije (2)

Autor gorgoroth, Kolovoz 14, 2022, 17:56:06

gorgoroth

gorgoroth

gorgoroth

gorgoroth

mate

132 i 136 na Maksimiru

gorgoroth

Zašto brišete ovu fotku

Paško

Iskrivljen bus (snimano blizu i u pokretu mobitelom), ograda u prvom planu
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth

Uopće nije iskrivljen, ograda nije u prvom planu nego bus, idraž je bus u pokretu snimiti, ne samo na parkingu

Paško

Prva bi draž trebala biti snimiti dobru, kvalitetnu fotku, onda sve ostalo.

gorgoroth

Nije ovo foto natječaj, već forum o autobusima
Busu se vidi i tablica, i garažni broj, ali eto ovom momku ćemo brisati što više slika, to je taj natječaj, tko će mi više fotki obrisati

Paško

Rekao sam ti već više puta da ne gubiš vrijeme na rasprave jer nećeš ništa "dobit". A dobit ništa nećeš jer si sam nedokazan i tvrdoglav i niti jednu kritiku dosad nisi želio normalno primit, pa ni sad. Onda nećemo ni mi svoje vrijeme trošit na to. Pritužba ti je neutemeljena jer zaboravljaš da na forum stavljaš mnoštvo fotki. Ne obriše ti se sigurno niti 10 % njih, a ono što se obriše, obriše se s razlogom.

I sam si rekao, više ti ljudi briše fotke, ne samo ja. Možda onda da malo staneš i promisliš - u kome je problem? Uglavnom, ako imaš imalo volje u sebi da uzmeš u obzir tuđe mišljenje, uzmi i probaj ponekad razmišljat o kvaliteti, a ne samo kvantiteti – fotki i postova.

gorgoroth

Onda i tuđe briši što su preko ograde, u tome je problem, možemo i preko poruka da ne spamamo forum
Uglavnom za mene je ovo ok fotka

Paško

Brišem i brisao sam mnogima, pa i Mati. Ono što mi se čini da ti nikako ne želiš razumjet je da nije svaka fotka za forum i ne mora sve što ti je ušlo u objektiv ić na njega. Nešto se obriše, ostavi sa strane i nije svaki bus, svaka lokacija, svaka okolnost ista. Fotke ovog MAN-a su u doslovno prethodnom postu. Čemu onda da stavljamo još jednu njegovu fotku koja nije dobra? Ne zadovoljava neka osnovna pravila, a to je da ništa ne smeta u gledanju autobusa (a smeta ograda), koji je još izbočen jer je snimljen u pokretu mobitelom iz uskog kuta. OK, uspio si snimit nešto u vožnji, bravo (ja to praktički nikad ne bih pokušavao), ali ne znači da si snimio nešto dobro. Garantiram ti da ovu fotku probaš stavit na bilo koju od renomiranih stranica da je prihvatila ne bi niti jedna.

Druga je priča kad netko stavi npr. dubrovački Regio, koji sad (nažalost) imamo možda jednom godišnje. Tu se onda tolerira svašta jer je ta fotka jednostavno vrjednija.

Eto, opet si me navukao na objašnjavanje i raspravu iako nikad nisam ništa postigao. ::|

gorgoroth

Valjda će ova preživiti

gorgoroth