Mercedes-Benz Citaro G C2

Autor man323, Kolovoz 24, 2022, 00:22:58

smogovci.bbb2

Džabe što smo u 2023. Vidim da ti silno nedostaju ONO i DSZ iz EX YU ;)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Citat: smogovci.bbb2  u Lipanj 30, 2023, 19:14:29Jel to znači da se vrata mogu otvarati bez privole putnika za 3 i 4 vrata ili su im u APP uklonili blokadu ???
Trenutno ukidanje blokade sa 3. i 4. vrata nema veze sa otvaranjem vrata.

STIB

Citat: smogovci.bbb2  u Lipanj 30, 2023, 19:14:29Nije se onda trebalo uzimati  bus123  bus123  sa satovima.
Točno tako.
I nije to samo u novim Citarima, nego u skoro svim busevima koji imaju satove.
Samo slučajno i povremeno se naleti na nekog kojemu je sat točan.
Pisao sam o tome ZETu još sredinom ožujka, dobio odgovor "zahvaljujemo Vam na opaskama, s kojima smo upoznali nadležnu službu." i sve je i dalje isto.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

C2

Ono što se meni ne sviđa na tim Citarima je to što nema unutarnjeg displeja iza zgloba. Plus to što ako sjediš u zadnjem dijelu vozila taj prvi displej je u noćnim satima prilično nepregledan jer se refleksija unutarnje rasvjete odbija u njega.

smogovci.bbb2

Ima jedan detalj a koji sam tek danas slučajno uočio sa platoa Mamutice. Imaju bijeli krov kao i MAN-ovi solo/zglobni za razliku od nabave Citara 08/09 koji su komplet plavi sa krovom. 421 molim pojašnjenje, sarkastično, naravno good_boy
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

221

Evo koga zanimaju detalji s krova...

Mercedes bus

Imali kakvo rješenje da se skrati vrijeme zvučnog signala na vratima, stvarno je iritanto koliko dugo traje i koliko je glasno, kod mene je to jedan veliki minus za taj bus.

zagrebackapekara

Citat: Mercedes bus  u Studeni 05, 2023, 22:44:46Imali kakvo rješenje da se skrati vrijeme zvučnog signala na vratima, stvarno je iritanto koliko dugo traje i koliko je glasno, kod mene je to jedan veliki minus za taj bus.
slazem se, jos kad se tek nakon 3 pokusaja zatvore... pa tako 3 puta slusat i cekat, al trenutacno se ne bave takvim "glupostima"

NP-549

Riješi se softwerski u StarImportu

Goranelo

Mercedes Citaro gradski harmonika 2015 godina u voznju posle sat vreme non stop daje lazni signal na trecu vratu kao da je putnik protisnuo za izlaz.
Nekad i bez putnika on non stop daje lazni signal za izlaz.
Dali neko imao ovakav slucaj?

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sniff

Drugi dan prometovanja za 593 i dalmatinera na 269