Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

STIB

ZETova službena kola - linija 416
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

hrvoje21

Citat: Banky10363  u Danas u 01:36:12Prosao crossway prema Lužanu, vise puta sam prije viđao kako ima polazak usred noći, navodno za strane radnike, zna li netko više o tome?
Mene evo zanima odakle dolaze te dezinformacije, nije to samo ograničeno na ovaj forum, nego cijelo društvo

0530facelift

tonkovicmk1

Znao sam i ja viđati između 2020te i 2023će koji put školskog Classica gbr 62-66 da se voze Starom Karlovačkom prema Klinča Selu i prolaze kroz Klinča Sela a dalje nisam siguran gdje su išli. Možda su neke izvanredne vožnje isto bile.

Glavni arhivator

Nisu izvanredne vožnje već prijevoz radnika ZETa sa i na posao. Takozvana službena kola, Dubrava ima 4 takve linije, a Podsused 3.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Banky10363

Citat: Glavni arhivator  u Danas u 10:39:05Nisu izvanredne vožnje već prijevoz radnika ZETa sa i na posao. Takozvana službena kola, Dubrava ima 4 takve linije, a Podsused 3.
Zna li se mozda koje su to linije, koja su odredišta?
Sinoćnji bus je oko 1.30 prošao kroz Lužan i tek oko 2.45 je prošao nazad, znači vozio je sigurno prema Zelini ako ne i dalje

Glavni arhivator

Interne ZETove linije koje koriste isključivo radnici. Za Lužan, Ivanju Reku, Iver i Veliku Goricu iz APD te za Klinča Sela, Hudi Bitek i Šibice iz APP.
Vrši odvoz vozača iz večernje smjene, a po dolasku na odredište čeka jutarnje sate kad kreće nazad i vrši prikup vozača za jutarnju smjenu.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

tramvajac 92

Ajd da dodamo još jednu informaciju. Te linije kreću iz garaže oko 1 i oko 2 stižu na odredište, tamo stoje i oko 2:30 - 3 (nedjeljom sat kasnije) idu natrag za garažu. Dosta tih linija se spaja međusobno - tipa bus iz Velike Gorice koji ide za garažu Dubrava se spaja sa onim iz Kupinečkog Kraljevca koji ide u Podsused.

Davno nekad smo pisali o tome, u pravilu kad idu iz garaže prema okretištima su brži, jer staju samo tamo gdje ljudi izlaze. U povratku je sigurno sporiji, da ne prođe prolazna vremena prerano. Nije neka sreća da ti prođe 15 minuta ranije ako ideš s njim na posao.