Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

Stilben426

Misteriozan vrišteći zvuk Citara 534 (video snimka na linku).
Vrišti tako već dva mjeseca, a zvuk ide od kretanja do nekih 20-ak sekundi u vožnji i puno je glasnije nego na snimci. Zna li netko što je uzrok tom zvuku i što je on uopće?

https://youtube.com/shorts/i0Xpq-PDmp4

zagrebackapekara

Citat: Stilben426  u Srpanj 13, 2023, 21:26:26Misteriozan vrišteći zvuk Citara 534 (video snimka na linku).
Vrišti tako već dva mjeseca, a zvuk ide od kretanja do nekih 20-ak sekundi u vožnji i puno je glasnije nego na snimci. Zna li netko što je uzrok tom zvuku i što je on uopće?

mislim da je takav zvuk bio i na gbr. 202... dosta slican zvuk... ali ne znam koji je uzrok? ???

Mercedes bus

Citat: Stilben426  u Srpanj 13, 2023, 21:26:26Misteriozan vrišteći zvuk Citara 534 (video snimka na linku).

Puno Citara ima isto to.

Stilben426

Koji ima baš tako jako? Ovo je puno glasnije uživo, kao onaj alarm svake prve subote u mjesecu.

421

202 uspješno jezdi na liniji 269.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Perokani

Citat: 421  u Srpanj 14, 2023, 13:46:11202 uspješno jezdi na liniji 269.
A šta je sa gbr 552?

Mercedes bus

Citat: Stilben426  u Srpanj 14, 2023, 10:27:08Koji ima baš tako jako? Ovo je puno glasnije uživo, kao onaj alarm svake prve subote u mjesecu.

201 i 222 to su imali prije ljeta taj problem, ne znam je li i dalje

421

Citat: Perokani  u Srpanj 14, 2023, 13:57:58A šta je sa gbr 552?
Mobitel u ruke i lovi ga po terminalima...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zagrebackapekara

Kocka O405

Inače taj zvuk na 534 je već minimalno 3 godine. Dobro ga se sjećam na jesen 2020. često je znao biti na 212 i vec bi po zvuku znao koji je gbr...Imam negdjw i video samo moram potraziti, mislim da se onda malo slabije čuo,ali svejedno to je taj zvuk...
Kocka je zakon :)

Mercedes bus

Citat: Stilben426  u Srpanj 14, 2023, 10:27:08Koji ima baš tako jako? Ovo je puno glasnije uživo, kao onaj alarm svake prve subote u mjesecu.

Evo i 543 ima još gori od svih, sad vozi na 268 pa možeš čuti.

smogovci.bbb2

552 nakon udesa ima novu regu
ZG8394JF buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Dakle, poslali su 308 na 128. Nije problem u tipu busa, ovaj bi trebao bit ok. Ali problem je u ovom, jer se jadnik namučio da se popne do Mikulića, motor vrišti jedno pola minute pa prebaci u višu. Klima solidno hladi ali ne Istini za volju, bio je solidno pun sa Črnomerca, ali se većinom ispraznio kod bolnice. 2-3 puta na onim najvećim usponima mi se činilo da će riknut. Ali nije, a nije bome ni zamjenjen natrag na Črnomercu iako je stajao City 2020 nakon gotove smjene.

Nemam ništa protiv Citya '09 tu.

MAN truck bus

To je normalno pogotovo u ljetno doba. Ista stvar je svakodnevno na 274 pogotovo u vrijeme špice kad se ganja vrijeme i ne stignu se ni malo ohladit već se samo vrte. Svaki bruji kao da mu je zadnji odlazak za Laktec i/ili Dubec.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Mercedes bus