Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

sofer29

Jen pulen od J&J iz APP prica po pogonu da od 1.1.2024 ide nova korekcija placa

Koef 2.7.,a ukida se benificiran staz,uzima se 4 il 6 dana godisnjeg,dodaci na zglobno vozilo,karte i sistem samoposluge 🤷🏻�♀️

tramvajac 92

Što se time dobiva i što je sistem samoposluge?

smogovci.bbb2

Citat: luka1234  u Listopad 11, 2023, 10:49:33160 bez reklame  pivkan
Nije prelakiran, samo su skinuli reklamu. Opasno ga načela hrđa. Foto je >hammer<
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Vjeko

Citat: smogovci.bbb2  u Listopad 11, 2023, 17:09:26Nije prelakiran, samo su skinuli reklamu. Opasno ga načela hrđa. Foto je >hammer<
Što vjerojatno znači da ide u rashod do slijedeće registracije.

Kad smo već kod rashoda, priča se nešto kako su troškovi za neke buseve iz APP-a postali preveliki i da bi jedan manji dio njih mogao na drobljenje.

Stim da je interesantno to kako se na službenim ZET-ovim stranicama "hvale" kako je prosječna starost voznog parka oko 13 godina, ali (iz istog "šuškanja" (razgovor sa nekim vozačima) priča kako se novi busevi nabavljaju, otprilike svake dvije godine. Što je i istina, evo neki dan sjedim na Črnomercu i gledam buseve.  klinac 
I stvarno, veći dio voznog parka tamo su novi/ relativno novi busevi cca. 2, 3 godine, tu i tamo +10 god.

*Ako neko ima više informacija o tome, neka piše dalje. Baš me zanima,  mišljenje ostalih o "tračevima" i mojoj izjavi.  umnik2

sofer29

Citat: tramvajac 92  u Listopad 11, 2023, 15:11:58Što se time dobiva i što je sistem samoposluge?

neki kazu manja placa sa ukidsnjem tih dodataka

Sistem samoposluge je valjda to kaj kupujes i prodajes karte

zag

Citat: Vjeko  u Listopad 11, 2023, 23:12:28Što vjerojatno znači da ide u rashod do slijedeće registracije.

Kad smo već kod rashoda, priča se nešto kako su troškovi za neke buseve iz APP-a postali preveliki i da bi jedan manji dio njih mogao na drobljenje.

Stim da je interesantno to kako se na službenim ZET-ovim stranicama "hvale" kako je prosječna starost voznog parka oko 13 godina, ali (iz istog "šuškanja" (razgovor sa nekim vozačima) priča kako se novi busevi nabavljaju, otprilike svake dvije godine. Što je i istina, evo neki dan sjedim na Črnomercu i gledam buseve.  klinac 
I stvarno, veći dio voznog parka tamo su novi/ relativno novi busevi cca. 2, 3 godine, tu i tamo +10 god.

*Ako neko ima više informacija o tome, neka piše dalje. Baš me zanima,  mišljenje ostalih o "tračevima" i mojoj izjavi.  umnik2
Eh ako tako razmišljamo mi bi bili u nestašici buseva za godinu dana. Uskoro plineri idu u rashod(?) pa ne bi rekao da će on tako skoro kava

Kocka 146

Sumnjam da će ići biodizeli u rashod dok ne dođu novi busevi.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

421

Citat: sofer29  u Listopad 11, 2023, 13:56:38Jen pulen od J&J iz APP prica po pogonu da od 1.1.2024 ide nova korekcija placa
Koef 2.7.,a ukida se benificiran staz,uzima se 4 il 6 dana godisnjeg,dodaci na zglobno vozilo,karte i sistem samoposluge 🤷🏻�♀️
Citat: tramvajac 92  u Listopad 11, 2023, 15:11:58Što se time dobiva i što je sistem samoposluge?
Citat: sofer29  u Listopad 12, 2023, 07:45:22neki kazu manja placa sa ukidsnjem tih dodataka
Sistem samoposluge je valjda to kaj kupujes i prodajes karte
Pišeš ono što nije za svačije uši, pa odgovaraš sam sebi i to netočno jer o tomu ne znaš NIŠTA.
Shame on you!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

hrvoje21

Tako je, umjesto da se onda objasni, bolje da se sve taji, kao u komunizmu....

421

Komu i zašto objašnjavati poslovnu tajnu i ugovorne obveze?
Kakve ti veze imaš s komunizmom kad si o tome samo (na)čuo?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

hrvoje21

Drugačiji odgovor se nije mogao ni očekivati....

sofer29

Citat: 421  u Listopad 12, 2023, 17:12:18Pišeš ono što nije za svačije uši, pa odgovaraš sam sebi i to netočno jer o tomu ne znaš NIŠTA.
Shame on you!

pa i ptice na grani znaju kaj nam ulazi u placu i kakve place imamo..a to kaj se prica,ima nesto istine jer su ljudi iz IO i UV sindikata pricljici pred menom,pogotovo ak im ruka na sanku proradi,onda im i jezik proradi

Bolje da ljudi znaju kaj bi se moglo dogodit,nego da sve bude tajna

tramvajac 92

Bolje da svima osnovna plaća ide gore.

sofer29

Citat: tramvajac 92  u Listopad 16, 2023, 10:22:13Bolje da svima osnovna plaća ide gore.
to se slazem

Nek osnovicu i koef dignu da nijednom vozacu nije ispod 1500-1600 € placa bez prekovremenih