Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

Tomek

tramvajac 92

Fušeraj oko skidanja reklama dokumentiran.

tramvajac 92

Citat: Stilben426  u Studeni 23, 2023, 15:06:36Ima li netko ikakve informacije o autobusima 200 i 231? Jel se slučajno potrefilo baš da me zaobilaze, ili stvarno ne voze, pogotovo 231?

231 vozi, vidio ga jučer.

421

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 13, 2023, 19:46:26Fušeraj oko skidanja reklama dokumentiran.
U novom ugovoru Bandić tvrtki iz Banje Luke ne uvjetuje da na tramvajima i autobusima zadrži plavu boju
ZET, prema podacima iz javnog poziva od 4. prosinca 2020., daje na korištenje vanjske površine stotinu autobusa i pedeset tramvaja, uz neobično liberalne uvjete, primjerice, bez obveze vraćanja vozila u prvobitno stanje, ili ikakvih ograničenja oko izbora boje ili slično – kakva su postojala u ranijim fazama marketinškog eksploatiranja tramvaja i autobusa.

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sofer29

Ekipo..jel bi solo man mogel proci ispod podvoznjaka na miramarskoj???

MAN truck bus

Miramarska:
V: 3,65
Š: 2,2 (desna traka)

MAN Lion's City 2009.:
V:2,9
Š:2,5
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

tramvajac 92

Podvožnjak je 3,65 m, Lion's City je visok 3 metra. Prolazi.  ;)

sofer29

Hvala..olaniram iznajmit bus za svadbu,pa sa lisinskog bi trebal ic kroz miramarsku,drziceva pa mihaljevac..da ne kruzi okolo naokolo

421

1. Lisinski-grada Vukovara-Držićeva-Bauerova-TŽF-Račkoga-Draškovićeva-MIH?
2. Lisinski-grada Vukovara-Držićeva-Branimirova-Draškovićeva-Šoštarićeva-Ribnjak-Medveščak-MIH?
3. Lisinski-Miramarska-Mihanovićeva-Trg Starčevića-Trg kralja Tomislava-Pavla-Hatza- Draškovićeva-Šoštarićeva-Ribnjak-Medveščak-MIH?
4. Lisinski-Miramarska-Mihanovićeva-Trg Starčevića-Trg kralja Tomislava-kneza Branimira-Draškovićeva-Šoštarićeva-Ribnjak-Medveščak-MIH?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

421

Citat: sofer29  u Prosinac 20, 2023, 05:23:43Ekipo..jel bi solo man mogel proci ispod podvoznjaka na miramarskoj???
Koji? Ovis koga si izabrao da te vozi!  ;D
City  09  11980x2500x2980
City  20  11980x2500X2985
City 12c 12185x2550x3160(3055)prometna/promo AH  pazi antena!!!

MAN truck bus

Citat: NP-549  u Prosinac 20, 2023, 18:19:51EU se ne mogu iznajmit

Mogu. Već je bio rentan 2021. i ove godine u 10. mjesecu jedan 12C.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

NP-549

sofer29

Citat: NP-549  u Prosinac 20, 2023, 18:19:51EU se ne mogu iznajmit
Mogu..kolega je iznajmio zadnju seriju Mana za svoju svadbu

sofer29

Citat: 421  u Prosinac 20, 2023, 16:33:261. Lisinski-grada Vukovara-Držićeva-Bauerova-TŽF-Račkoga-Draškovićeva-MIH?
2. Lisinski-grada Vukovara-Držićeva-Branimirova-Draškovićeva-Šoštarićeva-Ribnjak-Medveščak-MIH?
3. Lisinski-Miramarska-Mihanovićeva-Trg Starčevića-Trg kralja Tomislava-Pavla-Hatza- Draškovićeva-Šoštarićeva-Ribnjak-Medveščak-MIH?
4. Lisinski-Miramarska-Mihanovićeva-Trg Starčevića-Trg kralja Tomislava-kneza Branimira-Draškovićeva-Šoštarićeva-Ribnjak-Medveščak-MIH?

Lisinski-miramarska,pa desno prema gl.kol...pa ravno do poste,lijevo draskoviceva..uz ribnjak do mihaljevca...pa premo markusevca i dubrave do novoselca do Sumice