Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

Tomek

543 nije bilo preko godinu dana, a vratio se i 186 kojeg nije bilo preko pola godine.

Kocka 146

186 ima stari atron, kao i 178, a nove su mu tablice ili?
177 je rashod?
A 548 stoji u garaži pored 53x.  :-\
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tramvajac 92

U F. Andrašeca su C2G:
560, 562, 563, 564, 565, 569.
Grada Vukovara:
568, 503, 561

Kocka 146

Kocka 146

570 i 576 na liniji Savski-most i obratno. Koji su na Savišće-Kvaternikov trg i obratno?

Citaro218ZG

zanima me jedna situacija pa eto ako ima ko da kaze---- linija 613 ide obilazno zbog radova, kako uspiju bus od 18 il kolko vec duzine okrenut na onom zavoju na vrhu Tkalciceve? te kako uspiju proc Novu Ves pored silnih parkiranih auta? Taj dio mi bas nije skroz u potpunosti jako jasan??  Pa eto ako se neko vozio tom linijom, bilo bi zanimljivo cut to objasnjenje
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

Stilben426

Citat: Citaro218ZG  u Kolovoz 01, 2025, 17:33:45Pa eto ako se neko vozio tom linijom, bilo bi zanimljivo cut to objasnjenje
To tek ide od ponedjeljka pa još nikome nije jasno kako i je li moguće. Iako su postojale bizarne situacije u kojima su zglobni vozili na nezamislivim mjestima, ovdje bi na 613 trebali voziti solo. Međutim, moglo se urediti da ne prolazi tako puno linija tim uskim grlom gdje je vjerojatnost zastoja velika. 106 je komotno trebala biti ukinuta. 238 je komotno trebala biti ukinuta (i generalno ukinuta, preseravanje s dvokratnom i 9 polazaka, a 201 vozi preko Kozjaka obilazno do kraja osmog mjeseca i staje na svim stanicama). Uopće ne shvaćaju koliko prekovremenih vozačima mogu srezat, makar i na dva tjedna, bez da se usluga prijevoza promijeni.

MAN fan 12

Novom Vesi solo mogu proći,mada je u knap,radi dostavnih kamiona i kombija,vozili su već prije par godina,mislim nekako poslije potresa u Zagrebu,to znam da su prolazili.Tkalčićevom zglobni ako budu išli bit će čupavo,najviše radi parkiranih auta i dostavnih vozila.Možda budu solo disponirali.

sofer29

Realno,koliko putnika ima,solo bus na 613 je sasvim dovoljan,barem sljedeca dva tjedna koja su kljucna 🤓