Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

tonkovicmk1

Prije #306, pa sad #476, mjenjač im se čuje kao 155-166, isti zvuk imaju kao NG313 npr.

Kocka 146

195 se pokvaril na 172. Stoji skoro dva sata na Terminalu uz pratnju kombija. 195 na 172/5. Također se pokvario 193 te je uskočio 159 na 172/4, ali nema 172/8.  hi
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tonkovicmk1

187 se vratio, danas na 172/7. 

Kocka 146

378 nazad u prometu. Na 126/2 je.  hi
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tonkovicmk1

U #575 na 116, postoji neki kvar električnih instalacija pretpostavljam, naime nakon svakog zatvaranja vrata se aktivira stop znak i vozač staje i otvara vrata, nakon što nitko nije izašao ih zatvara i ponavlja se ponovno..

0530facelift

To je još super,jučer 197 na 269,kruh te j**o jedva sam došao do Sesveta došao,3. osovina se čuje(i osjeti) ko da je raketirana bila(tj. kao da je totalno olabavljena i ne zašarafljena),nešto se čuje iz ruhovtata kao neke varnice ili tako nešto(sjedala nabina u rukohvate i stružu),sjedalo predzadnji red je ukoso i lakat mi udara u isti taj rukohvat,mjenjac vibrira i trza i u leru i u drive-u,jedva promjenio u brzinu,također jedva mijenja brzine,sav se muči jadan,ovjes tone,kad sam prolazio kroz harmoniku skoro mi je noga propala kroz onu gumu na zglobu,sav se naginje u sve strane jadan,Bogu hvala,vozač ga je milio da se neraspadne ko lego kocke. Sudeći po vožnji od borongaja do sesveta po dombasu je vozio zadnjih tri godine. Sve u svemu,znamo mi svi da su autobusi(pogotvo ovi iz mega nabavke) u odvratnom stanju,ali ovo je loše i za ZET-ove "standarde",nisam znao da se autobus može toliko silovat,razbijat i neodržavati. Ali bitno da ima nove tapecire da putnicima bude ugodnije...glavauzid

NP-549

A jesi ga nadrobio sad ko neka dosadna babetina kojoj nikad niš ne valja u busu