Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

0530facelift

Aa,tiskarska greška,ispričavam se. Hvala kaj si mi rekao,nisam skužio.

A o zlostavljanju:pretjerano disponiranje i kilometraže,neodržavanje,podosta više putnika nego što je predviđeno po tehničkim karakteristikama...

0314

Bit ce da se u Podsusedu prazni vozikaju na 109, 172, 176  rofl

421

karakteriskama > tiskarska greška?
Još samo obrazloži silovanje...

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tonkovicmk1

APD vozači su očito ex F1 vozači po stilu vožnje. Ne svi, ali većim dijelom. U Podsusedu su smireniji malo. Ja se osobno vozim Dubravskim linijama jako rijetko, možda par puta u mjesecu, pa ipak svjedočim svačemu.  rofl

0530facelift

Citat: 421  u Listopad 24, 2025, 21:51:11karakteriskama > tiskarska greška?
Da,ispravljeno. Jebiga preko mobitela pišem pa su učestale,budem više pažnje obraćivao prije objavljivanja posta :) .

Tuna

@0530facelift @421 Danas, izađjem iz sk, i krene neki k, neka tuča padat. Odlučimo ja i frend otić na 282, dvije stanice (radnja u Jelkovcu). Iza na zadnjim sjedalima u crosswayu 392, sjede dvojica problematičnijih, bili u popravnom domu, uglavnom razlozi prosvjeda u Dubravi.. da ne skrenem sa priče uglavnom, noge na sjedalu ispred, puše vip (e-cigarrtu) i crtaju markerom po istom tom sjedalu na kojem drže noge.
Bacaju se po tom redu iza, tuku se iz zezancije, šakom udaraju po sjedalima (sve se to vidlo u rasponu od 3 min, dvije stanice). Izlaze iz busa na stanici ko i mi, i prije nego što se bus uopće zaustavio, zapalili su si cigaretu i tek onda izašli. Takvi prizori se mogu vidjet na redovnoj bazi u jelkovcu. A da ne pričam o vikendu; suboti navečer na liniji 281, nedjelju I subotu na 279 oko 8 navečer, polasci iz dupca.
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

Tuna

A ta dvojica, koje sam spomenuo u prijašnjoj objavi, su ista dvojica koja su jednom prilikom prije cca 10 mj, u busu 282, zajebavali, da se tako moram izrazit, jednu žensku. "daj snep", "daj insta", "ajde se ljubit znam da očeš". @0530facelift je bio sa mnom. Isto je i bilo "daj euro" , "daj cigaru" , "imaš vip". Dalje neću u tome u ovoj temi, vratimo se mi na autobuse. xx
Više na TikToku: @zetzagreb, UN:Bussaistoka

0530facelift

Da,maloj je (cura imala onak 15)i zube vrijeđao,a zubi prelijepi.+hračao po autobusu. To je sam tak zato kaj ga je odjebala(gle čuda). Takvima treba zabraniti ulaz,i/ili(bolje oboje) ih fino nalemati.

Mercedes bus

U sta se ovaj forum pretvara sad mi je jasno zasto su ga neki napustili @MTB @smogovci...

NP-549

Citat: 421  u Listopad 24, 2025, 21:51:11karakteriskama > tiskarska greška?
Još samo obrazloži silovanje...

U APD se obavlja ličko rukovanje autobusima

Paško

Preporučujem nekima od vas dječurlije da razmislite dvaput, a ako treba i četiriput prije nego što napišete neke od stvari koje pišete ovdje. Možda ne zbog nas koliko zbog vas, bit će vas sram za koju godinu ;D Obratite pozornost na nas malo odraslije ;)

Citat: Mercedes bus  u Listopad 24, 2025, 23:55:15U sta se ovaj forum pretvara sad mi je jasno zasto su ga neki napustili @MTB @smogovci...

Drugi ga je napustio tako što je dobio trajni izgon, baš kao jedan koji je volio pozdravljat nekidan.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

421

Citat: Paško  u Listopad 25, 2025, 15:11:44Drugi ga je napustio tako što je dobio trajni izgon, baš kao jedan koji je volio pozdravljat nekidan.
Nažalost, doživjeli su istu sudbinu, pa se dogodilo da su oba stavljena u istu rečenicu i znak jednakosti što jednostavno nije pravedno niti isto u smislu dodane vrijednosti na forumu.
Poput Waldorfa i Statlera, smogovci.bbb2 i ja smo se baš fino družili na forumu u neformalnoj komunikaciji i komentarima u eri jedinstvenog gradonačelnika, dok je Citaro218ZG već u startu osujećen po svojim pljuvačkim stavovima o vozačima  bus123  da bi se zbog banalnog razloga razotkrio kao >  vozač  bus123 radi čega je sankcioniran.
Napokon trajno, nadam se.

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Znači, zaključak u proteklih nekoliko dana, što se tiče autobusa je.
* U Dubravu su došli Cityi 301, 305, 306, 307, 308.
* Ispravnost Citara G u Dubravi je oko 50%, što je jako loše.
* Dubravi se trenutno isporučuju solo Citari ex WL (napokon)

Starija vijest
* od jesenskog voznog reda je 7 Citya 06 u Dubravi, dok Crosswayi 4xx su u Velikoj Gorici.

Reklo bi se da je u Dubravi stanje katastrofa trenutno, što se tiče ispravnih vozila. A i ono što izlazi je upitne ispravnosti, nažalost.

421

Citat: tramvajac 92  u Listopad 25, 2025, 21:03:43* Ispravnost Citara G u Dubravi je oko 50%, što je jako loše.
Na čemu temeljiš svoju konstataciju?

Mercedes bus

Ne znam jesu li ovu opet peronske priče ali meni zvuči moguće, da će se svi dizelski autobusi za 2, 3 godine prebaciti iz APP-a u APD kad se i ako se završi velika nabava električnih