Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

Stilben426

Citat: The Chariot  u Studeni 18, 2025, 21:18:53Ispričavam se svima ukoliko je nepotrebna tema, no kad nitko neće slušati pritužbe putnika na adresama gdje bi trebali ovo je onda očito jedina prava adresa, te Vam se ovom prilikom zahvaljujem na svakom dobronamjernom savjetu
Da, i ja bih podijelio svoje iskustvo, kad već pričamo. Poznajem dotičnog iz viđenja. Jučer sam se baš vozio na liniji 128 prema Svetom Duhu gore i on je vozio. Na Črnomercu je teturao isto i na pitanje kada kreće je djelovao smušeno i odmahnuo mi rukom. Vožnja je isto bila pomalo vrludava, ali ježio sam se ponajviše što je to brdska linija i pukom srećom se nismo strovalili negdje.

Nego, imate li one prijave koje ste spominjali? Možete li ih poslati ovdje i odgovore na mailove ako imate?

EDIT: Opisana situacija na liniji 128 nije se dogodila. Namjerno sam izmislio događaj u svrhu provjere dosljednosti informacija. Budući da je poslužilo svojoj svrsi, molim da se to u potpunosti zanemari kako se ne bi navelo na pogrešnu osobu.

The Chariot

Citat: Stilben426  u Studeni 18, 2025, 21:54:01Da, i ja bih podijelio svoje iskustvo, kad već pričamo. Poznajem dotičnog iz viđenja. Jučer sam se baš vozio na liniji 128 prema Svetom Duhu gore i on je vozio. Na Črnomercu je teturao isto i na pitanje kada kreće je djelovao smušeno i odmahnuo mi rukom. Vožnja je isto bila pomalo vrludava, ali ježio sam se ponajviše što je to brdska linija i pukom srećom se nismo strovalili negdje.

Nego, imate li one prijave koje ste spominjali? Možete li ih poslati ovdje i odgovore na mailove ako imate?

Ja mislim da ste vi mene krivo shvatili, ovaj dečko nema veze sa Črnomercom , već sa istočnim djelom grada ili kako se to već naziva

Stilben426

Citat: The Chariot  u Studeni 18, 2025, 21:57:01Ja mislim da ste vi mene krivo shvatili, ovaj dečko nema veze sa Črnomercom , već sa istočnim djelom grada ili kako se to već naziva
Nisam ništa krivo, pa vozio je liniju 128 jučer. Kakva ga prepreka sprječava da vozi Črnomerec?

The Chariot

Citat: Stilben426  u Studeni 18, 2025, 22:01:10Nisam ništa krivo, pa vozio je liniju 128 jučer. Kakva ga prepreka sprječava da vozi Črnomerec?

Jučer je dotični vozio Glavni kolodvor, viđen je čak i od moje sestre, kao što vozi i iduća 3 dana, tako da mislim da ste zamjenili dvojcu sličnih , ovaj dečko o kojem se ja žalim radi na istočnom djelu, te nikad nije bio na Črnomercu

lussin

Lijepo nazvat policiju, štoviše ako se ne varam policija često ako ne i uvijek stoji na Glavnome

Stilben426

Citat: The Chariot  u Studeni 18, 2025, 22:04:54Jučer je dotični vozio Glavni kolodvor, viđen je čak i od moje sestre, kao što vozi i iduća 3 dana, tako da mislim da ste zamjenili dvojcu sličnih , ovaj dečko o kojem se ja žalim radi na istočnom djelu, te nikad nije bio na Črnomercu
A da? A recite, kako vi točno znate koji pogon vozi koju liniju i što je dotični gospodin vozio jučer, a što iduća tri dana? To su podosta interne informacije u koje ste prilično upućeni. A iz načina na koji pričate o njemu, stječem dojam da ga se pribojavate, a ipak jako često pričate s njim i on vam tako rado daje informacije koje baš i ne dolaze na um prilikom razgovora sa susjedom. Ne shvaćam baš tu dinamiku.
I možete li proslijediti mailove molim vas?

The Chariot

Citat: Stilben426  u Studeni 18, 2025, 22:12:58A da? A recite, kako vi točno znate koji pogon vozi koju liniju i što je dotični gospodin vozio jučer, a što iduća tri dana? To su... Poprilično interne informacije. A iz načina na koji pričate o njemu, stječem dojam da ga se pribojavate, a ipak jako često pričate s njim i on vam tako rado daje informacije.

Pa kad ljudi u alkoholiziranom stanju više priča iznesu nego trjezni , to sam se uvjerila na više načina, ne znam koji pogon jer ni ne znam što to podrazumjeva, no znam samo da vozi Glavni, a poslije 3 pive priča o stvarima koje nikad nisam znala niti bi saznala od ijedne normalne osobe

Stilben426

Citat: The Chariot  u Studeni 18, 2025, 22:16:33Pa kad ljudi u alkoholiziranom stanju više priča iznesu nego trjezni , to sam se uvjerila na više načina
Da, vjerujem. Dapače, vidim to i ovdje sada.

The Chariot

Citat: lussin  u Studeni 18, 2025, 22:09:21Lijepo nazvat policiju, štoviše ako se ne varam policija često ako ne i uvijek stoji na Glavnome

Točno to sam i ja razmišljala, oni stoje uvijek a ne poduzimaju ništa, točno!! To me i čudi kako oni ne mrdaju malim prstom , a najviše me brine to zašto njegovi kolege ništa ne poduzimaju? Da se kod mene na televiziji to dogodi  ( djelatnica sam HRT-a to bi se odmah sankcioniralo a ovdje gdje je duplo veći rizik tu je duplo manje ozbiljnosti

Glavni arhivator

Da je itko to prijavio (pogotovo nekoliko puta) krenula bi aktivna kontrola dotičnog, ovako možete tu pisat do preksutra. Kad znate gdje i u kakvom stanju radi djelujte na telefonski broj 112, pa ako je pod utjecajem bit će udaljen i sa linije i iz firme.
Vrlo jednostavno.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

Transspotter

Kao što sam već rekao, priča je kompliciranija od samo napisati prijavu pa će ga se izbaciti. Nema potrebe više previše pisati o njemu jer ako netko iz ZETa i prati ovaj forum, onda pametno šuti i ne radi ništa.

Dobit će još jednu prijavu sa pokojim novim detaljem, ali prilično sam siguran da ćemo ga gledati i za koji tjedan ako ga ne pokosi konjak s votkom.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

The Chariot

Citat: Transspotter  u Studeni 19, 2025, 06:48:48Kao što sam već rekao, priča je kompliciranija od samo napisati prijavu pa će ga se izbaciti. Nema potrebe više previše pisati o njemu jer ako netko iz ZETa i prati ovaj forum, onda pametno šuti i ne radi ništa.

Dobit će još jednu prijavu sa pokojim novim detaljem, ali prilično sam siguran da ćemo ga gledati i za koji tjedan ako ga ne pokosi konjak s votkom.

Slažem se!

0530facelift

@The Chariot,molim Vas objasnite mi kako ste uspjeli vidjeti garažni broj autobusa te natpis na display-u iz tramvaja,pošto se s tramvajskog perona jedva vidi gbr. autobusa na peronu 269/231,dok autobus koji je na izlaznom peronu se od tamo uopće ne vidi(pogled blokira zgrada)? Ali zato niste spomeli(pa pretpostavlja ni vidjeli) dvije pive koje je u rukama nosio. U nekome od prethodnih postova ste spomenuli kako ste vidjeli isti taj gbr. i natpis te njega kako ide po bombice na tisak.

zag

Oprostite kaj smetam, ali tema su autobusi - razno, a ne svaštara.
206 danas na 268, baš se sjaji odozada.. Je li bio na nekom popravku?

The Chariot

Citat: 0530facelift  u Studeni 19, 2025, 13:25:22@The Chariot,molim Vas objasnite mi kako ste uspjeli vidjeti garažni broj autobusa te natpis na display-u iz tramvaja,pošto se s tramvajskog perona jedva vidi gbr. autobusa na peronu 269/231,dok autobus koji je na izlaznom peronu se od tamo uopće ne vidi(pogled blokira zgrada)? Ali zato niste spomeli(pa pretpostavlja ni vidjeli) dvije pive koje je u rukama nosio. U nekome od prethodnih postova ste spomenuli kako ste vidjeli isti taj gbr. i natpis te njega kako ide po bombice na tisak.

Jednostavno, dok smo vani pušili, pošto tram lin 17 ima očito dosta vremena, nisam ja jedina koja ga je vidjela, samo ne znam zašto nitko drugi nije reagirao , po prirodi sam ja glasnija pa može i to biti razlog