Autobusi - razno (4)

Autor Tomek, Rujan 01, 2022, 23:44:32

421

U rundi ostaviti  bus123  bez nadzora pa se netko sjeti da bi mogao voziti i glumiti vozača?
Ne bi išlo! Sjeti se krađe tramvaja 27.10.2023.nakon koje smo imali opsadno stanje koje je odonda u fazi čekanja sljedećeg događaja.
Koliko koraka/vremena/čekanja do i od navedenih destinacija? Previše.
@GT-R
Sam si se svrstao u  "nezadovoljanu babetinu", a žao mi je što si nezadovoljan mojim komentarom i "agresivnim tonom".
Da si za volanom  bus123 svaki dan 30+ godina znao / doživio bi o čemu pričam.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

igor 409

Citat: 421  u Ožujak 17, 2026, 18:48:56@GT-R
Na okretištu Jankomir aka prisilno okretište City Center one West nema ništa, na okretištu Žitnjak tek privremeni trajni ToIToI za nuždu, a ti pitaš "Što je radio tamo?"
Ajde upotrijebi nešto sivih stanica ako imaš, pa ćeš shvatiti ZAŠTO?
Vozačice/vozači nisu roboti da ne jedu, piju, peru ruke, vrše nuždu, samo kako bi zadovoljili vječno nezadovoljne korisnike poput tebe.

Citat: 421  u Jučer u 14:38:50U rundi ostaviti  bus123  bez nadzora pa se netko sjeti da bi mogao voziti i glumiti vozača?
Sad si malo kontradiktoran. Najprije napišeš kako vozači/ce imaju fiziološke potrebe, a onda pitaš kako bus ostaviti bez nadzora. Pa gdje i kako je svojevremeno kada na K. Boku ni Koledinečkoj nije bio ni Toi-Toi vozač trebao obavljati nuždu na 214? Dugo vremena je tada na liniji bio jedan stariji vozač koji je uredno stao u Trnavi, izašao iz busa, obavio nuždu  u Toi-Toi, vratio se i nastavio voziti. Ako je netko u busu i krenuo nešto komentirati drugi putnici su toj osobi objasnili da čovjek nema gdje drugdje isprazniti mjehur i išlo se dalje.

421

Nije isto kad koristiš redovno stajalište (Jankomir) i privremeno ( kružni tok City Center one West) radi potreba, sa stanovišta prostora.
Potreba je potreba, ali ne nauštrb sigurnosti prometa.
Navedeni primjer linije 214 zoran je prikaz standarda vozačica/vozača > zato nisi vidio female na svim linijama uključivo 107!
Kao,može vozač uz kotač !!!
I onda dođe NN prijava vozaču zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja moralnih osjećaja građana bla, bla...
I zato postani vozač/ica !!!
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

GT-R

Citat: 421  u Jučer u 14:38:50@GT-R
Sam si se svrstao u  "nezadovoljanu babetinu", a žao mi je što si nezadovoljan mojim komentarom i "agresivnim tonom".
Da si za volanom  bus123 svaki dan 30+ godina znao / doživio bi o čemu pričam.

Ne, nego ti ne znaš čitati s razumijevanjem. Ponavljam, a treći puta ću ti i nacrtati ako treba da shvatiš, nemam apsolutno ništa protiv takve radnje dokle god to ne ugrožava nikoga, nego me čisto iz znatiželje zanimalo zašto je autobus parkiran na benzinskoj (je li kvar, neka nezgoda pa se pomaknuo tamo ili nešto treće).

A kao što je rekao Igor, sad si malo kontradiktoran. Bus je bio bez nadzora na nenepredviđenom mjestu, što da se netko sjeti da bi mogao voziti i glumiti vozača (ako ćemo tvojim riječima - btw tko sad zvuči kao nezadovoljna baba?).

Ruzumijem da si frustriran jer si 30+ godina za volanom, ali efektivnije bi bilo da svoje frustracije usmjeriš ka upravi, možda se nešto na bolje i promijeni, ovo ti je krivo mjesto za takve stvari.

igor 409

Citat: 421  u Jučer u 16:04:10Potreba je potreba, ali ne nauštrb sigurnosti prometa.
Po ovome ispada da ti misliš da bi vozač/ica trebao 6+ sati trpjeti ili mokriti u flašu da ne ugrozi sigurnost prometa. Zapravo, očekivao sam da ćeš mi odgovoriti kao je u to vrijeme na 214 uvijek bio Conecto (431 ili 435) kojemu se moglo otvoriti samo prednje krilo pa je kao opasnost manja (iako su u to vrijeme tamo obitavali klinci kojima bi to bila prednost za napraviti sra..e)
Nego sad sam se sjetio. Nikad mi nisi odgovorio da li si ti izbrijani sa šiltericom koji je 90-ih savršeno vozio O350G na 214.
Nemoj me krivo shvatiti, jako cijenim tvoj rad kao vozača (očito je da voliš taj posao i želiš boljitak) i doprinos na ovom forumu jer si jedan od rijetkih od kojih se može saznati nešto pametno i korisno, ali nekad stvarno pretjeraš sa svojim komentarima (shvaćam te) i onda se ekipa zaljepi za to, a zaboravi sve ono dobro što si napisao.

421

Borba s poslodavcem oko sanitarnih prostorija je stalna, neovisno o spolu (uključivo nebinarni), a obzirom na 30+ sjedenja, neki ventili počinju slabije držati pa je potreba za dva akustična kvadrata intime makar od 1,5 mm debele plastike neupitna i poželjna.
Vjerovao ili ne, liniju 214 sam vozio samo jednoč u mom šoferskom životu i to do Resničkog gaja preko pruge!
S kosom bez šilterice, savršeno sva prometala i sve ostale linije, onda i sad. :-[
Svakako da nisam niti pomislio o 6+ sati torturi koju spominješ, nego female ne rade 214 i 107 baš zbog nedostatka
sanitarnih prostorija!
Molim pojašnjenje: "vozačica trebao 6+ sati() ili mokriti u flašu." > Where? HOW?