Linija 268

Autor Putnik79, Studeni 03, 2022, 10:06:45

421

Citat: zagrebackapekara  u Kolovoz 01, 2023, 15:02:13fora je kod 242 da oni misle kad se sagradi jos zgrada i prosiri naselje da ce linija imat putnika... ali varaju se jer linija doslovno postoji zbog jedne stanice... ista stvar sa 219, al opet ima vise smisla nego 242, bar bi trebali ukinut je SUB i NED
219 je imala još jedan dvokratni vr zbog brojnosti radno sposobnog stanovništva, i kao ispomoć za 109 i 220.
242 će doživjeti ekspanziju nastavljanjem gradnje prema Sigetu i Trnskom, a tad je moguće probijanje kolnika i otvaranje drugih opcija s/do Savskog mosta i možebitnog ostanka spoja Podbrežja s /do Glavnog kolodvora
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

242 možda i ima budućnosti. Ovisi.

Mođda bi bilo dobro povezati 219 i 242 radnim danom, GLK - Sloboština - Podbrežje, samo što time zglobni na obje linije odlaze u povijest.

zagrebackapekara

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 01, 2023, 15:48:30242 možda i ima budućnosti. Ovisi.

Mođda bi bilo dobro povezati 219 i 242 radnim danom, GLK - Sloboština - Podbrežje, samo što time zglobni na obje linije odlaze u povijest.
ajmo rec da se spoje, kak bi ti tu trasu napravio.. ja sam ovako razmisljo (ko neka kruzna) (ovo crveno je jedan smjer, a onda plavo postaje za natrag....

te fala bogu da zglobni odu u povijest, jer na 219 isto nema nikakve koristi, a kamoli na 242... iako ovako kako sam ja napravio mogao bi zglobni...

*nije mi stalo sve gore u sliku, ali normalno do GK

421

Koja su vozna vremena? Koliki bi bio obrtaj?
Gdje je početno,a gdje krajnje stajalište?
Zašto misliš da bi se putnici iz Sloboštine htjeli voziti preko Podbrežja?
Umjesto 3 stanice do tramvaja, ti bi ih vozo 9 stanica do MSU cca 15-20 min umjesto 5-10.
Što misliš koliko bi bio popunjen zglobni  bus123  s polascima 219 6:25,7:10:7:55 242 6:15,7:00,7:55 kad su u  vrijeme škole popunjeni 70-100%?
Znaš li ti uopće kapacitet zglobnog  bus123 ?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zagrebackapekara

Citat: 421  u Kolovoz 01, 2023, 19:04:15Koja su vozna vremena? Koliki bi bio obrtaj?
Gdje je početno,a gdje krajnje stajalište?
Zašto misliš da bi se putnici iz Sloboštine htjeli voziti preko Podbrežja?
Umjesto 3 stanice do tramvaja, ti bi ih vozo 9 stanica do MSU cca 15-20 min umjesto 5-10.
Što misliš koliko bi bio popunjen zglobni  bus123  s polascima 219 6:25,7:10:7:55 242 6:15,7:00,7:55 kad su u  vrijeme škole popunjeni 70-100%?
Znaš li ti uopće kapacitet zglobnog  bus123 ?
gledaj... ja sam dao svoj prijedlog, koj bi bio tvoj prijedlog za spajanje 242 i 219 u jednu liniju?

421

Nisam alkemičar, a po n-ti put recikliramo ista pitanja.
Progoglaj na forumu postove Melise Kodžoman na tu temu, pročitat ćeš i moj stav o tom umjetnom, neizvedivom i besmislenom "spajanju" linije 242 s nekom linijom pod svaku cijenu.
 o-0
O&O

MAN SU220

Citat: zagrebackapekara  u Kolovoz 01, 2023, 19:09:55gledaj... ja sam dao svoj prijedlog, koj bi bio tvoj prijedlog za spajanje 242 i 219 u jednu liniju?

219 Glavni kolodvor - Podbrežje - Sloboština

Sloboština - Podbrežje - Glavni kolodvor

I samo im okreneš 220 da ulazi na hribarov prilaz u Dugave kud izlazi 109.

zagrebackapekara

Citat: MAN SU220  u Kolovoz 01, 2023, 20:56:53I samo im okreneš 220 da ulazi na hribarov prilaz u Dugave kud izlazi 109.
onda bi se maknulo stajaliste kod oktogona, a to je skoro pa glavna stanica na dugavama, tako da se ne bi slozio sa ovom idejom

MAN SU220

Da na to nisam mislio, onda ne dirat ništa 220.

Ali ovakva trasa za 219 je duža za
nekih 5-6 minuta.

Mislim da je čak puno bolje da vozi isto u oba smjera nego da bude kružna.

Akropola

Citat: zagrebackapekara  u Kolovoz 01, 2023, 10:39:51zasto ne moze prije, iako sam siguran da nece 268 ulazit u podbrežje i tamo gubit vrijeme..

Važeća dozvola [ vozni red ] za međužupanijsku liniju. Mogu promijeniti,ali moraju tražiti odobrenje to jest novu dozvolu.

MAN truck bus

Evo jednog prijedloga za ovu temu kojeg sam se sjetio nakon noćne, a uklapa se u ova nabadanja...

Dva VR na spojenoj 219+242, jedan VR ide u smjeru kazaljke na satu, a drugi kontra.

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

jakov5

Citat: MAN truck bus  u Kolovoz 02, 2023, 07:23:22Evo jednog prijedloga za ovu temu kojeg sam se sjetio nakon noćne, a uklapa se u ova nabadanja...

Dva VR na spojenoj 219+242, jedan VR ide u smjeru kazaljke na satu, a drugi kontra.
A sirotinji iz Trnskog i Sigeta ništa a ???  Sram te bilo nnee
Neću te zaokružit na idućim izborima kava .
Slike u punoj rezoluciji možete vidjeti kombinacijom desni klik miša+otvaranje u novom prozoru

Mercedes bus

Danas a i skoro svaki petak, na liniji 268 od 5 sati popodne nema autobusa 1 i pol ali doslovno 1 i pol ako ne i 2, vozila su 2 autobusa od njih 5, a ostala trojica su bili na kolodvoru s natpisima: prijevoz za vlastite potrebe, Borongaj-Dubrava, Zagrebački električni tramvaj, ovo nije samo danas nego svaki dan, bilo je i bacanja psovka na vozača, na ZET i opet vozač ispadne kriv. Zašto ako se ovo učestalo ponavlja ne uvedu žute trake od MSU do GLK za autobuse?

sniff

A kako ćeš sav automobilski promet na mostu provoditi kroz jednu prometnu traku u svakom smjeru

zagrebackapekara

Citat: Mercedes bus  u Rujan 08, 2023, 23:15:55bilo je i bacanja psovka na vozača, na ZET i opet vozač ispadne kriv
a jadni vozaci, ma nas kaj bi ja napravio, tim ne zahvalnim u gorici ljudima, jednostavno bi ukinuo 268 290 i 330, pa se vi jebi*e, pa kak bus onda doso do ZG-a jos se za free furaju...