Neuobičajeni tipovi vozila na linijama 2023.

Autor zag, Siječanj 01, 2023, 01:03:14

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

smogovci.bbb2

Tvoj diša, njemu reci kava
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

MAN truck bus

Tek su 4 krenula, ostalih 6 stigne na 109. :)
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Krenuli su na 109 plinaši u punom pogonu ;D
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

Citat: MAN truck bus  u Ožujak 22, 2023, 12:26:37Tek su 4 krenula, ostalih 6 stigne na 109. :)
5, kolega, 5 ;)
573, 574, 575 -> 115
576, 579 -> 116

MAN truck bus

4, kolega, 4 ;)

574 je imao problema sa vratima i zato nije izašao na liniju.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Tomek

Prije pola sata viđeno 7 Citara G C2 u garaži u Podsusedu, među ostalim osim navedenog 574 i 579.

Tomek

Inače, ne bi bilo loše da tjedan dva voze na malo lakšim linijama od 109 da se vide manjkavosti i da se autobusi malo razrade, a onda da idu tamo, tak da pozdravljam ovakvo disponiranje.

ChRiStIaN

Prvotno sam nagađao da će ići na 115,116 i 106. Za sad sam 2/3  pivkan
@ Autobusi Hrvatska @

zagrebackapekara

564 na 220, 3 vrata katastrofa na stanici po 2min se stoji, ljudi zivcani, tj. ne znam kak je na drugim C2-jkama, ali ako ovo ode na 109, a i ovak kasne, ovak ce 3x vise...

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Kocka 146

Umjesto 579 na 116 je zamjenski plinaš 791  :'(  th-down
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

tramvajac 92

tonkovicmk1

Mercedes bus

Novi Citaro na 107, nisam stigo vidjet gbr