Liburnija – fotografije, 2023. –

Autor Paško, Veljača 04, 2023, 20:58:12

Paško

Citat: Transspotter  u Rujan 28, 2026, 19:42:03301 na zrakoplovnom

Vozio sam se rečenim dvaput proteklog mjeseca. Karta je 5 eura, a polasci su ljeti svakih 45 minuta. Urbanway je oba puta kad sam se vozio bio pun – dobro potegne, ali dobro se i uspuše. Drugi put sam sjedio straga i dobro pamtim tu buku i vrućinu. Osim toga, bilo bi dobro da vozači daju nekakve upute (je li stanica Kolodvor ili Poluotok, jedine dvije koje opslužuju) jer stranci to ne znaju i moraju provjeravati svoj GPS da skuže gdje je autobus upravo stao (po noći, kad iz autobusa oblijepljenog reklama ne vidiš ništa).

Dakle, galeriju počinjemo s #301, a ostale sam fotkao iz nekih svojih razloga, znajući da je noć pa što uspije, uspije: #404 radi displeja, #509 jer je zanimljiv po svemu, #246 jer ima neki čudan broj nalijepljen naprijed i #257 jer ima nove tablice :)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Druga tura: #256, #305, #249, #568, Regiji #510 i #507 (već je 18 godina na leđima), Citaro i Conecto #258

Paško

Na #261 pojavila se lijepa naljepnica dupina, taman da ga izdigne iz dosadnog sivila :)

setra515hdh

Prije nekoliko dana sam vidio u Skradinu Lion's Coach ex Liburnija Zadar,ima "Igraj Zadre" na prozorima,inaće nisam vidio regu jer mu je poklopac motora bio otvoren,a vidio sam ga iz aute(Ne znam jer je on još u vlasništvu Liburnije,pošto ne pratim zadarske buseve baš)
MAN Lion's City #010 i lipi ŠI 422 LB Lion's Coach

sniff

Novi vlasnik mu je Jadera booking agency