Nedostatak vozača autobusa po pogonima

Autor MAN19464, Veljača 11, 2023, 10:47:55

Putnik79

lussin

Tema su vozači, kog boli neka stvar di kupujete cipele

421

Vozače  bus123
Kako su bili obučeni vozači ZETovog  bus123  kad su dolazili u Vili Mildu u Veli?

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

lussin

Obično bi gledao bus, a ne šoletu u noge  ;)

sofer29

I koliko je ljudi otislo iz zeta od 15.3????? umnik2

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Putnik79

ChRiStIaN

Citat: sofer29  u Travanj 26, 2023, 08:37:29I koliko je ljudi otislo iz zeta od 15.3????? umnik2

Ja i moja 3 frenda / kolege iz APP. koliki je ukupan broj, ne znam.
@ Autobusi Hrvatska @

zagrebackapekara

Citat: ChRiStIaN  u Svibanj 03, 2023, 17:20:35Ja i moja 3 frenda / kolege iz APP.
ako smijem znati, zasto ste dali otkaz u ZETu?

Bus.Spotter.Ivan

Citat: zagrebackapekara  u Svibanj 03, 2023, 17:40:56ako smijem znati, zasto ste dali otkaz u ZETu?

jel znaš čitati, sve su objasnili na prošlim stranama th-down
Zašto slikaš moj bus?!
Evo čisto iz zabave
TO JE ILEGALNO, ZNAŠ TO!?
Kak je to ilegalno ako nije tvoj autobus neg ZET-ov??

421

@ChRiStIaN
I tako ti/vi nas ostavi/ste na milost i nemilost.
Sretne km i  pivkan kad se vidimo.

exactoris

Pozdrav! Novi sam ovdje jer imam u planu poslati molbu za posao vozača u ZET-u. E sad, vidim da neki napuštaju pa se pitam jel griješim u mojim planovima?

MAN truck bus

Ako misliš da ćeš doći na lagodno radno mjesto i zaraditi velike novce - griješiš.

Ako si svjestan da uvjeti nisu bajni, ali zarada može biti dovoljna za neki normalan život - ne griješiš.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

421

Budeš li zamijenio ChRiStIaNa za volanom u APP i na forumu, dobrodošao!

exactoris

22 godine na šleperu po ex yu republikama. Novac nije prioritet nego malo vise biti doma sa obitelji i manje stresa (bar se nadam🙄)