Linije - razno 2007.-09.

Autor tomobrad, Prosinac 01, 2007, 19:50:46

brunok

uskoro APP od APD-a preuzima liniju 107, toplomjeri su došli u Podused samo se čeka nešto buseva :)

Ivan

Citat: brunok  u Veljača 08, 2009, 11:41:24
uskoro APP od APD-a preuzima liniju 107, toplomjeri su došli u Podused samo se čeka nešto buseva :)
Zanimljivo... Onda valjda dolazi dosta puno Citara za APP, a pretpostavljam da Dubrava kreće sa novom linijom za Jelkovec (valjda i prije nego dođu Citelisi?)...

Samo sad se pitam hoće li Podsused pustiti neku novu liniju (ili bolje linije) sa minijima kojih sad ima možda već možda 7, volio bih da bude jako brzo jer stvarno nema smisla da stalno voze na 138... ::|

šišipa

Citat: brunok  u Veljača 08, 2009, 11:41:24

kada će se započeti s ovime, znači li to da će se mijenjati polasci? :o

U biti, morati će se mijenjati, jer neće biti više onog, vozi do križanja Slavonska-Radničkai slično... :-\

Shole

molio bi jednog forumaša da ne piše na forumu jer znamo jako dobro ko je.

STIB

Koliko netočnosti u kratkom i malom člančiću u jednom od Bandićevih propagandnih glasila:

1. linija nije 104 nego 204 ::|
2. ne ide gore po Voćarskoj, nego po Horvatovcu a vraća se po Voćarskoj ::|
3. Kad bi i išao gore kako piše, onda bi valjda najprije išao po Voćarskoj, a tek onda po Bijeničkoj ::|
4. Na slici je bus koji bi vrlo teško mogao na tu liniju ::|
5. Slika nije s Kvatrića, nego s Borongaja ::|

Koliko onda ima istine u ostalim člancima ovakvih glasila kad se radi o ozbiljnijim temama?
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Ivan1983

Od ponedjeljka, 2. ožujka uvodi se nova autobusna linija 237 Kvaternikov trg-Kozari putevi.Na liniji će voziti jedan autobus trasom koja od Kvaternikovog trga vodi Heinzelovom,Slavonskom avenijom,Servisnom,Koledovčinom,kroz Kanalski put do Kozari puteva.Osim početno-krajnjih stajališta,na trasi dužine 5950 metara još je 8 usputnih stajališta.

FitzTN

Čija je to odluka? Kozari putevi sigurno nisu spremni za autobusnu liniju. Svaka čast na hrabrosti...

mansg313

Nije to loša ideja samo če po ljetu biti problema zbog smrada... ;D

Ivan

Pa prekriven je GOK prošle godine, ne znam u čemu je problem i zašto kvart ne bi bio spreman za bus...

mansg313

...

Ivan

molim člana mansg313 da malo više pazi na političku korektnost.

FitzTN

Evo lijepo i politički korektno:

Stanovnici, "stanovnici", njihova staništa, ulice, trgovi, putovi kao i način života nikako nisu zaslužili da imaju autobusnu liniju.

Građani grada Zagreba nikako nisu zaslužili da se iz njihovih novaca financira takva linija, što uključuje samo održavanje (prazan hod) linije, kao i sva oštećenja i probleme koje će linija, autobusi i vozači imati.

Shvaćam da su izbori u 5. mjesecu, ali "nema kruha" od te linije, jer većina stanovnika spomenutog naselja nisu građani Republike Hrvatske i ne mogu glasati. Ne bih upotrijebio količinski atribut, ali dosta ljudi tamo "ne postoji".

E pa opet, svaka čast na hrabrosti uvođenja linije u geto...

Shole

Koja je vaša pretpostavka, koji busevi će ić na tu liniju?  Predlažem uskrsnuće 835 ili 97

Ivan

Ja bih pretpostavio zasad O 405 N i povremeno solo Citari...

Ne znam radi čega je ta linija toliki bauk, uostalom, ja imam dojam da su npr. Struge još "gori" kvart, Ivanja Reka mi je prilično čudna, a ima i npr. jako čudnih kutaka inače uglavnom "normalne" Dubrave, pa što onda?
Ovo da većina stanovnika nisu građani RH ili da većina ne postoji, ili da je kvart geto opakiji od ovih gore navedenih mislim da je totalna glupost... Istina je da su većina stanovnika siromašni "dotepenci" ili eventualno jednako siromašni starosjedioci, i dosta puno općenito još siromašnijih Roma, ali o nekom kriminalnom ili revoltiranom getu kao u Americi ili Francuskoj mislim da stvarno nema smisla pričati. Siromaštvo i nered se donekle osjeća, ali nikad se nisam osjećao ugroženo kada bih prolazio tamo. Nisam nikako povezan sa tim dijelovima grada, ali mislim mogu reći da i ti ljudi imaju pravo na dobar prijevoz, a u civiliziranom svijetu JGP bi po pravilima struke trebao imati stanicu 500 m od svakog naseljenijeg područja, i to ova linija (rijetka) postiže, ako im se ne bude dalo čekati imaju i češću opciju, obližnji tramvaj. I to je to, kraj priče, a ove bajke za malu djecu pričajte negdje drugdje.

Ivan

Inače, ne vidim radi čega su stavili da ide preko Slavonske i Koledovčine, tako će samo bezveze zaglavljivati na onom semaforu na Čavićevoj... Čini mi se da bi puno bolje bilo da ide ravno preko Radničke i Kanalskog puta.