Vandalizam u ZET-ovim autobusima

Autor mansg313, Rujan 16, 2008, 14:10:03

Ivan

Pa ovo zadnje ne izgleda kao vandalizam, nego kao dokumentiranje što se dogodi platnu i spužvi poslije nego ih koristi cca. 3-5 putnika u satu 12-20 h dnevno 200+ dana u godini tijekom 11 godina, što možda dođe i na preko 100.000 putnika na jednom sjedalu. Više govori o (ne)redovitom (ne)održavanju nego o vandalizmu.

smogovci.bbb2

Istinu zboriš, tapecirung sjedala u cijelom autobusu je isfucan ali ovo je baš povučeno rukom i podrapano hi
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

CONECTO430

Gbr 9 "Putnici na djelu" neka ti tako kuću i svu imovinu išaraju!

Poslano sa mog SM-J320FN koristeći Tapatalk

Idem samo jednu stanicu :D

CONECTO430

769

770

U APD ima vandalizma ali ne kao u APP!  Najgori su MAN - ovi dvoznamenkasti

Diermeech

U cityima baš i nema vandalizma zbog kamera, jer se "frajeri" uplaše. Treba namontirati kamere u sve buseve ( ili bar one fejk, da se splaše baje )
Inače nije teško izbrisati ( većinu ) tih žvrljotina, ali za ZET je to znanstvena fantastika.

Ivan

Kod Cityja '09 je razlika i da su većinu dosadašnjeg vijeka održavani u AH, a tamo su svaku žvrljotinu potpuno temeljito uklanjali na razini na kojoj se ZET nažalost nikad nije trudio, a nije da ih nije bilo i kamere nisu sprečavale previše šaranja, ja mislim, samo je bilo sređivano besprijekorno... Vozili su na mojoj liniji po APP običaju donekle fiksni brojevi tako da sam ih donekle redovito pratio kad se usvinje i kad se vrate očišćeni...

CONECTO430

Nemaju svi kamere samo City sa 3 vrata i nijedan više nema.

Ivan

To sam i napisao.

Lion's City 2009. = jedini 3T kojeg ZET ima, jedini koji imaju kamere.
I jedini koje je AH održavala više od 2 godine.

MAN19464

Conecto 430 svaka čast na fotkama, jesi probao poslat nekim medijima fotke da se to proširi neka vide svi kakvi se putnici voze i kako se odnose prema skupoj imovini?

CONECTO430

Nisam dobra ideja!

tramvajac 92

Gamad. Očito im je na 134 dobar teren kad vozač ode na pauzu na Črnomercu.

CONECTO430

Citat: tramvajac 92  u Lipanj 18, 2017, 12:41:19
Možda, a možda su to pisali na drugoj liniji dok su se vozali ne moraju na 134 ako piše Prečko 😬😬😬! Ali svejedno strahota

Diermeech

To sve sami lokalpatrioti po Zagrebu... Ne nastanu tolike žvrljotine preko noći, a kada bi netko nešto i napravio tim budalama odma bi se pozivali na svoja "prava". Znao sam par puta ući u bus i seljačine sjede iza i puše travu. Ne ide mi u glavu kako se svi prema busevima i tramvajima odnose kao prema smeću ( čak i sam ZET ).

Ivan

Citat: tramvajac 92  u Lipanj 18, 2017, 12:41:19
Nema Prečko posebni problem, ne treba suditi po primjeru jer ovaj bus je stalno na 134 ili 136 (piše jedan grafit i 136 Špansko) kako to već ide u APP ima uobičajeni skup linija, tako da će dobiti lokalne natpise odande, isto kako će 308 imati piz...... iz Podsuseda, 686 iz Kustošije i Mikulića, 34 iz Lučkog i Blata ili 80 iz Brezovice i Kupinca.

smogovci.bbb2

G. br. 544, nedostaje tipkalo STOP i oznaka STOP u prikolici
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza