Čazmatrans – fotografije (4)

Autor sniff, Svibanj 03, 2023, 16:48:06

gorgoroth

Vrata Jadrana

mate

Bilo bi poželjno kad bi se u postovima napisalo kad je fotka nastala (ako se ne može isčitati), jer ovaj VIP Coach iz prethodnog posta je danas boravio s nogometašima Sesveta u B.Brdu. S obzirom da autor proteklog posta reciklira dosta starih fotki, lakše je ostalim članovima se snalaziti, kada je fotka nastala, još pogotovo ako bus nije više kod tog prijevoznika. kava

Od mene #1500 prošle nedjelje na ZG - OS

NP-549

Autoru je bilo najvažnije preteć tebe po broju postova, a u principu nema pojma šta slika. Dovoljno govori činjenica da uopće nije znao do neki dan da ispod svake slike piše datum i vrijeme.

mate

Hm...da - na mobitelušama se može ugl. iščitati kada je fotka nastala, a sad mi je jasna ta tvrdnja o nabijanju postova - tema Mondea Travel - postovi 79 i 81 - https://autobusi.org/forum/index.php?topic=23134.75 (Malo  o-0 , ali da se nadovežemo na tu činjenicu)

A što se tiče broja postova - daaaavno je bio 4.mjesec 2008. godine...od tada kreće moja vremenska linija

mate

U utorak u Viroviciti (1-3) i Slatini (4-5)

gorgoroth

Slike su od prošle subote, brdo buseva je prošlo, autohrvatska je pisalo, neki skup u Istri, nisam saznao o čemu je, a o ovim glupostima se neću oglašavati, posebno ne na ovog glavnog pametnjakovića na forumu, rekao sam već da mi je žao što ne postoji opcija ignore

mate

Onda se napiše - osim ako nisu mobiteluše pa piše (tko zna iščitati) - iako nije zgorega za napisati otkad su pogotvo ako su starije od pr. tjedan dana...

Meni se eto ljetos desilo da sam fotkao S517 HD koja je bila kod Dobre, i za 10ak dana kad sam ju postao ona je već bila u paškom Antoniju...
Ovo da - prošli vikend je AutoHrvatska imala svojevrsni teambuilding u Istri, a ČZM je bio nositelj tog prijevoza

EDIT: od mene 1294 u četvrtak u SB

mate

Prinova Setra S517 HD #1542 ex. Blaguss

mate

U nedjelju na odmoru - u međuvremenu i #1192 se polako vraća u bijelu boju, te #870 koja je vozila SB-ZG

mate

1314 u ponedjeljak na ZG-OS

Mark926

Ja ocito nisam pratio, sta raskinuli sa Flixom ili?

gospardbk

Danas u Zagrebu, zahvaljujem autorici  thumbs
"I noga u guzicu je korak naprijed" - Mao Tse-tung

* Izreka nije u vezi sa gore objavljenim sadržajem/postom

mate

U četvrtak u Vukovaru

mate

1542 na Kneževo - Zagreb

sniff

310
1141
1192