Libertas - vozni park (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:53:44

Dino

Danas sam u centru Rijeke vidio Libertasov isuzu gr.br 131  ;)

man750

evo za usporedbu slika tri SU220, na slici su g. br. 15, 29 i 21,gdje se vidi razlika izmedu onih koji su bili u Mostaru i onih koji tek treba da idu.Posebna prica su naljepnice na g.br.21 i 15

Steta sto nisam mogao uloviti i ova dva sa strana jer ljevo je g.br.25 generalno ureden prije desetak godina u Avtomontazi ,a sa desne g.br. 23 lani generalno sreden u ARZ.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

narancasti

Jutros sam vidio da su sve su220 parkirali na jedno mjesto,bilo ih je lijepo vidjeti .

kriticar

1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

shef

Onoga tko je ovako unakazio ove SU220 osobno bih poravnao bejzbol palicom. Katastrofa! Ne mogu vjerovat da nisu mogli ostavit originalni prednji dio - ovo mi sliči na remonte tipa Niš-Ekspres
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kriticar

gbr 56 vec dva dana stoji na Zvekovici u pravcu Grude sa tablama prijevoz djece.
Hoće li to zamijeniti gbr.25 na prijevozu djecu u školu u Cavtatu?
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

Garage

Pa gb 56 je do prije 3 ili 4 dana bio u remizi, parkiran prema putu.
Ne vjerujem da je u kvaru. Prije će biti da su ga "usidrili" i da čeka ponedjeljak i početak nastave.

dubi

danas na liniji  1b vozi gbr 73 a na liniji 8 vozi gbr 93 ;D
koristite libertas....

narancasti

pa na liniji 8 treba voziti gb 93
a ovo je za temu gradske linije

man750

videni g.br 102 i 103 na Dupcu na tehnickom
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

Srđan

Kad su se već potrudili da ih "urede" sa ovim natpisima,mogli su bar to uradit
sa istom veličinom slova. Puno mi ljepše izgleda g.br.13 bez ove mostarske nov(idi)otarije.

man750

Citat: Srđan  u Travanj 06, 2008, 17:27:58
Kad su se već potrudili da ih "urede" sa ovim natpisima,mogli su bar to uradit
sa istom veličinom slova. Puno mi ljepše izgleda g.br.13 bez ove mostarske nov(idi)otarije.

http://i264.photobucket.com/albums/ii168/Srdjan1/Picture387b.jpg

Potpuno si u pravu sto se tice obnove u Mostaru i velicine slova koja lijepe u Libertasu.  U Mostaru samo skinu lajsne (koje su od aluminija) i jos neke aluminijske djelove, promjene pokoji lim, koju dasku u podu i eto ti obnove. Puno kvalitetnije je to obavljeno u Zagrebu iako bi im najbolje bilo da imaju dovoljno mestara u garazi i da to naprave sami, ali kakav je trend medu javnim prevoznicima uzimat ce nove buseve na leasing, dobavljac ce ih odrzavati i nama dragi manovi 220 (ostala mi je mladost u njima, jos vise u manovima 750) otici ce u povijest.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

man134

gbr 57 nanovo lakiran,gbr 58 sprema se za registraciju.

narancasti