Libertas - vozni park (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:53:44

lionsclasic

E ovako procitam ja  pitanje i pravac parking remize kad tamo svi mostarci na jednom mjestu a imaš osjecaj da su rađeni na cetiri različita kraja svijeta a ne na jednom mjestu.pa poredu
G.b. 15 solidno odrađen iznutra i izvanka od navedenog četverca po meni najbolji
G.b. 19 da ne znam da sam na parkingu remize reko bi da sam na parking autotroleja u Rijeci pa ljudi moji imaju li oni u Mostaru oči pa ovo ne da je faljena nijansa nego je faljena boja u cjelosti.a onda pogled unutra kad tamo oni jadni kožni sicevi stari barem 20 godina da nerečem 30.Mene samo zanima što su oni tamo radili.pa ovo je tako urađeno (čitaj isfušareno)da je to čudo.
G.b.21
ljudi moji pa jesuli mogli stavit one kromirane obloge oko farova uštedili su sigurno 2 eura po faru  malo činimi se faljena nijansa narančaste ocjena posla recimo dovoljan
G.b.28 iz vanka odrađen dobro iznutra dosta dobra sjedala ali pomeni odabir boje tkanine nije dxobar za ovako star autobus ali da nije nesretno urađenih siceva bio bi najbolji mostarac.
kad sad staneš i pogledas autobuse 15,19,21,28 rađeni u Mostaru i autobuse 23 i 27 rađene u ARZ Zagrebu to ti je koda uspoređuješ Setru serije 400 i kineski turistički autobus.Još jednom ponavljam svaka čast ekipi iz ARZ na odrađenom poslu aporuka mostarcima  otiđite u ARZ da vam ljudi pokažu kako se rade(obnavljaju) autobusi

dubi

i ja se slazem da ARZ bolje radi,u mostaru su cisti "fuseri" ljeno im je bilo skinuti one naljepnice u untrasnjosti nego su ih zasticivali,nerazumjem se bas puno,cu sam od prijatelja da im je poslo autobus na lakiranje i nakon nekog vremena pocela otpadati boja,i stacemo pricati reklo bi se "kolko para toliko muzike".
koristite libertas....

lionsclasic

Samo bi se svi trebali držat one: nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari. Pa tako čemu plaćat njima u mostaru lakiranje ako ti to moraš radizi ponovno nakon pola godine.

kriticar

radovi na gbr.18 završeni ,obavlja probnu vožnju.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

man134

Citat: kriticar  u Srpanj 08, 2008, 07:26:17
radovi na gbr.18 završeni ,obavlja probnu vožnju.
gbr 18 meni najbolji Man u Libertasa bar bio jeli sad to ce dokazati vrijeme,prije pola godine mozda i vise je lakiran cjeli,inace 11,18,25 su bili na reparaturi u sloveni prije desetak godina,jedino sto gbr 11 nije registriran (ne vozi)...

lionsclasic

g.b 95 viđen na parkingu sastavljen  možda bi mogao ujutro na liniju

kriticar

Eto 95 i 137 jutros voze ,a uskoro bi mogao i 92. I on je skoro gotov.
Jutros ne voze 74 i 76 te 99.
Gbr.26 još nije pošao u Mostar. Jesu li to odustali ili je sezona godišnjih?
Nisam primjetio da se išta radi na gbr.11. Kakav je njegov status?
Gbr 29 stoji na poljani među rashodovanim već neko vrijeme. Što je sa njim?

1970 i na Dubrovačke

man134

gbr 11 jos se nista ne radi,gbr 29 nisam u toku,a po mojim zadnjim informacijama mislim da je u kvaru,sto se tice godisnjega vjerojatno da ce Libertasovi mestri na godisnji ljeto je ;)

Garage

Ne kontam logiku da g.br. 11 i 29 stoje pod upitnikom hoće li u rashod ili neće, dok g.br. 13 koji nije bio na reparaturi i dosta je stariji od 29 i dalje normalno vozi. ???

kriticar

Citat: Garage  u Srpanj 10, 2008, 16:48:12
Ne kontam logiku da g.br. 11 i 29 stoje pod upitnikom hoće li u rashod ili neće, dok g.br. 13 koji nije bio na reparaturi i dosta je stariji od 29 i dalje normalno vozi. ???
U Libertasu nema logike,zato je nemoj ni tražiti.

1970 i na Dubrovačke

man134

primjetio sam neki cudan zvuk iz gbr 113 vec jako dugo se to cuje i gbr 114 nesto mu se cuje u zadnjem kraju ima petnaestak dana,mislim da su "cavtatski" busevi su najvise neocuvani !

man750

Pa i imaju najvise predjenih kilometara,a i najvece opterecenje je na linijama za Cavtat(najveci broj putnika)
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

kriticar

Ovo sam primjetio neki dan

,
a ovako je izgledao donedavno

i nije jedini.Sve više buseva koji dosad nisu imali dobija katadioptere.

1970 i na Dubrovačke

kriticar

Citat: man134  u Srpanj 13, 2008, 22:40:47
primjetio sam neki cudan zvuk iz gbr 113 vec jako dugo se to cuje i gbr 114 nesto mu se cuje u zadnjem kraju ima petnaestak dana,mislim da su "cavtatski" busevi su najvise neocuvani !

Citat: man750  u Srpanj 13, 2008, 23:12:32
Pa i imaju najvise predjenih kilometara,a i najvece opterecenje je na linijama za Cavtat(najveci broj putnika)
ne znam zašto ih ne povuku sa linije 10 i stave na neku manje opterečenu liniju .
Mogli bi ih na jesen staviti na školske linije,a za Cavtat da voze gbr.28 i 26 ako ovaj drugi pođe u Mostar.Zimi A/C i onako ne treba, a SU220 su na toj liniji puno praktičniji zbog troja vrata i šireg prolaza između sjedišta. a da do proljeća nabave nove (barem tri-četiri kom) koji bi bili prikladniji za Cavtatsku liniju.

1970 i na Dubrovačke

man750

Citat: kriticar  u Srpanj 18, 2008, 09:03:01
Ovo sam primjetio neki dan
http://i163.photobucket.com/albums/t297/kriticar/PIC_0188-3.jpg
http://i163.photobucket.com/albums/t297/kriticar/PIC_0189-3.jpg,
a ovako je izgledao donedavno
http://i163.photobucket.com/albums/t297/kriticar/18.jpg
i nije jedini.Sve više buseva koji dosad nisu imali dobija katadioptere.

I ja sam to primjetio ,samo mi nije jasno sto su cekali do sada.  Par minuta rada,Trosak nabave je minimalan,a njima je trebalo toliko vremena da buseve bar u tom srgmentu dovedu u ispravno stanje. Ipak drago mi je da je nesto krenulo na bolje. Svaka cast onome tko je zasluzan za to.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -