Libertas - vozni park (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:53:44

man750

Da rezimiramo, odjavljeni su g.br16,26 te 53,54 i 58. g.br.57 i 78 vec dugo ne voze. Zna li tko sto ce biti s tim busevima?
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

miky

Jeli taj kamion na odlasku odveo GB 113 na popravak negdje?

man134

Citat: man750  u Siječanj 31, 2008, 07:04:00
Da rezimiramo, odjavljeni su g.br16,26 te 53,54 i 58. g.br.57 i 78 vec dugo ne voze. Zna li tko sto ce biti s tim busevima?
gbr 26 dobio drugi motor sto znaci da ce voziti,16 je za sad odjavljen ceka sezonu pa ce mozda voziti 53,54 mozda rashod,58 11 ce se lakirat nanovo,78 moguc rashod neznam,57 ima unutrasnje uredjenje...

man134

mislim da bi uskoro trebao doci gbr 15 iz mostara proslo je vise od jednog mjeseca otkad je poso

man750

i g.br. 78 ostao bez tablica.
Sto je sa g.br.20? Vec duze vrijeme ne vozi. Hoce li ga sredivati? Hoce li u Mostar? Ipak je to cetiri godine noviji bus od g.br.15  koga cekamo da se vrati iz Mostara i g.br.19 koji je vec obnovljen u Mostaru.
Hoce li se promjeniti sjedista barem u nekom SU220 da bude primjereniji prigradskim linijama?
pogotovo sto je tamova sposobnih za voznju sve manje i nema prigradskih buseva dovoljno u rezervi.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

man134

gbr 78 odjavljen mislim mozda rashod jer je katastrofa,gbr 20 ima unutrasnje uredjenje ali se nece raditi nista opcija ostaje mostar ili rashod,gbr 15 trebao bi uskoro iz mostara doc,nece promjenjivati sjedista za sada... ;)

dulib

gbr. 78 nije jos odjavljen, ali biti ce uskoro ;)

dulib

Citat: man750  u Veljača 09, 2008, 08:18:32
...Hoce li se promjeniti sjedista barem u nekom SU220 da bude primjereniji prigradskim linijama?
pogotovo sto je tamova sposobnih za voznju sve manje i nema prigradskih buseva dovoljno u rezervi.
to ti nije losa ideja, mogla bi se ugraditi primjerenija sjedista, uglavnom SU220 i voze prigradske linije, na gradskim su prava rijetkost u zadnje vrijeme

Garage

Za ove TAMove treće kategorije mi je baš žao što odlaze jer su (bar po mom mišljenju) dosta komodniji od npr. TAM g.br. 56, 57, 58. Imali su klimu, pomična sjedala što ovi drugi nemaju.
Pretpostavljam da je problem na g.br. 78 ozbiljnije prirode kad ga odjavljuju.

narancasti

Garage

Obično je barem do sada bilo da busevi koje parkiraju na samome rubu parkinga idu u rashod. Ovaj g.br. 16 dosta loše izgleda, a pretpostavljam da do sada na njemu nije bilo ozbiljnije reparature izuzev mini-popravaka u matičnoj garaži.

kriticar

gbr.16 je najvjerovatnije odjavljen, jer nakon divljanja vandala u njemu ,nije mogao proći tehnički pregled,pa čeka ili popravku ili rashod.
Mislim da se provedba propisa od strane MUP-a pooštrila i nakon isteka reg. tablice se moraju u kratkom roku vratiti.
Bile su negdje na forumu i slike sa posljedicama divljanja.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

kriticar

Citat: dulib  u Veljača 09, 2008, 14:39:00
Citat: man750  u Veljača 09, 2008, 08:18:32
...Hoce li se promjeniti sjedista barem u nekom SU220 da bude primjereniji prigradskim linijama?
to ti nije losa ideja, mogla bi se ugraditi primjerenija sjedista, uglavnom SU220 i voze prigradske linije, na gradskim su prava rijetkost u zadnje vrijeme
ajde napokon ste se i vas dvojica u nečemu složili.Ta ideja je odlična jer nije ugodno voziti se do Stona ili Vitaljine na drvenim stolicama.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

narancasti

Citat: kriticar  u Veljača 09, 2008, 16:20:44
gbr.16 je najvjerovatnije odjavljen, jer nakon divljanja vandala u njemu ,nije mogao proći tehnički pregled,pa čeka ili popravku ili rashod.
Mislim da se provedba propisa od strane MUP-a pooštrila i nakon isteka reg. tablice se moraju u kratkom roku vratiti.
Bile su negdje na forumu i slike sa posljedicama divljanja.

danas kad sam ga slikao vidio sam unutra dosta slomljenih stolica ............

dulib

Citat: Garage  u Veljača 09, 2008, 15:28:28
Za ove TAMove treće kategorije mi je baš žao što odlaze jer su (bar po mom mišljenju) dosta komodniji od npr. TAM g.br. 56, 57, 58. Imali su klimu, pomična sjedala što ovi drugi nemaju.
Pretpostavljam da je problem na g.br. 78 ozbiljnije prirode kad ga odjavljuju.
nazalost, TAMovi su u losem stanju, kako limarija tako i unutrasnjost sjedista, bocne oplate, plafon... popravlja se sto se moze gbr. 58 limarija, gbr. 57 sjedista, za ove treceg razreda pomoglo bi kompletno uređenje, kao sto se radi s MANovima, ali ocigledno nema racuna za takav zahvat na TAMovima zbog gomile dodatnih sitnica koje su na MANovima jos uvijek u dobrom stanju