Libertas - vozni park (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:53:44

man750

Odlicna ideja, valjda ce je procitati oni kojih se tice i dogovoriti posao. A tu je i g.br. 58 koji je jos prije nekoliko mjeseci odjavljen
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Garage

Netko je već na forumu komentirao da TAM-ovima propada limarija i podvozje te ih zbog neisplativosti popravka moraju rashodovati iako su to poprilično zahvalni busevi. Sjećate li se "braće-blizanaca" broja 55, kupljenih u Makarska prometu? Svi su rashodovani.
Tako da sumnjam da bi Čazma ili Krka imali ikakve koristi osim možda rezervnih dijelova za već vozeće buseve.
Iako me 129 čudi da je ostao bez registracija. Prije bih rekao za 55 ili 56...

man750

Isuzu 123 (Šipanski) vidjen u ponedjeljak u Gradu. Zna li ko koji bus ga mijenja?
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

narancasti

na gb105 NAPOKON promjenjeno prednje staklo...ili ti ga šoferšajba

man750

Pa znamo ,To je bilo nakon sto je pokupio djete na Boninovu. Srecom po djete je bio za volanom vozac kakvih u Libertasu ima jako puno,a koji voze postujuci propise, a ne neko poput kolege forumasa koji pise pod nickom nidi
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

narancasti

Citat: man750  u Veljača 11, 2010, 19:26:12
Pa znamo ,To je bilo nakon sto je pokupio djete na Boninovu. Srecom po djete je bio za volanom vozac kakvih u Libertasu ima jako puno,a koji voze postujuci propise, a ne neko poput kolege forumasa koji pise pod nickom nidi

ne znam da li griješim,ali ja nisam još nikoga vidio da je napisao da je napravljena šoferšajba na gb105

man750

Citat: narancasti  u Veljača 11, 2010, 20:55:40

ne znam da li griješim,ali ja nisam još nikoga vidio da je napisao da je napravljena šoferšajba na gb105
Ne, mislim da nije niko dosad napisao. I napokon je popravljen kako treba , s odgovarajucim djelovima , a ne kako je to radila smjenjena ekipa sa neodgovarajucim. jer izgleda da nakon dugog vremena odgovorni malo vise misle o svom poslu.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

man750

Hoce li se strucnjaci u Libertasu sjetiti da sada umjesto Drvenjaca kako SU220 zovu u Konavlima na linije 11,25 i 27 staviti "školske" 92, 94 i 110 koji za skolskih ferija stoje u necijem dvoristu. Niko nije napisao da vec danima na tim linijama voze SU220 i to i sa drvenim stolicama sto je "idealno" za liniju od pedesetak Km.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

medo

Citat: man750  u Travanj 01, 2010, 16:44:22
Hoce li se strucnjaci u Libertasu sjetiti da sada umjesto Drvenjaca kako SU220 zovu u Konavlima na linije 11,25 i 27 staviti "školske" 92, 94 i 110 koji za skolskih ferija stoje u necijem dvoristu. Niko nije napisao da vec danima na tim linijama voze SU220 i to i sa drvenim stolicama sto je "idealno" za liniju od pedesetak Km.

zar si sumnjao??? ;D ;D ;D naravno da neće. jedino da ih konavljani kidnapiraju i na silu provozaju na liniji 25 dok im guzica utrne, možda se onda ipak odluče za promjenu.

Garage

Jučera sam malo zagledao po remizi. Zanimalo me stanje TAM-ova. Vidjeh brojeve 56, 58 i 129 ali ne i g.br. 57 koji je netragom nestao (ili ga nisam uspio vidjeti u mnoštvu parkiranih buseva).
G.br. 55 je stajao na parkingu s druge strane remize (on je još jedini vozeći TAM).

Garage

Prvi do ograde je 58. To sam baš stao i dobro pogledao. Uz njega je 129 koji je toliko oronuo da čisto sumnjam da će ga popraviti. Treći je izgoreni 56.

man750

I g.br.114 dozivio je istu preinaku kao i g.br.111 . Dakle dobio platformu za stajace putnike nasuprot izlaznih vrata. Ne djeluje mi kao rucni rad ,vec kao tvornicka modifikacija ??? ???
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU

Shole

Di su slike?  Ko zna, možda je tako nešto predviđeno pa se ne primjeti kad ideš to radit.  Vjerovatno postoji neka priprema, a ne da moraš pilit one panelke po podu pa onda lijepit novi linoleum.  Jedino će se na rukohvatima vjerovatno vidit da je naknadno rađeno jer čisto sumnjam da Libertas ima originalnih rukohvata ili da će naručivat, kad imaju hrpu starih pa će iskoristit.

SARI

Sarajevski SL222 to imaju, a koliko sam uspio zapaziti i novi Lion's Classic... e sad ako sam dobro po slikama vidio, Dubrovački 114 je također Lion's Classic?
Naravno, sve to ako govorimo o srednjim vratima... :)

tramvajac 92

114 je MAN Lions's Classic Ü (SÜ 313). U čemu je razlika između SÜ xx3 i SL xx3?