Čazmatrans Vukovar – fotografije (2)

Autor mate, Kolovoz 03, 2023, 12:53:14

mate

mate

mate

U četvrtak ujutro na VU - ZG

mate

U petak u Vukovaru

mate

Jučer na Vukovar - Zagreb

tomo

tomo

Necu biti ja a da se ne proserem.... Nabijem vas na flix  o-0  good_boy (trebate ubaciti ikonu flix)....
Na trecoj, ujedno i zadnjoj stanici na izlasku iz grada Vinkovaca ja cekam... stize ovaj divni N 1218HDL  kao i gore navedeni vozaci...  dokle? Zagreb.... aaa ne moze, ne mozemo te uzeti, mi od SB puni... sto sad da radim,  kaze Pero ajd s nama do Zupanje... pa sto cu u Zupanji, bar do Broda, od tamo ima barem vlak... ma slusaj me ide sad ovaj flix, ide katni po njemu spratni  sjedi s nama i i pretrazi.... tako je i bilo, pa sam u Zupanji presjeo na 0232...
Iskreno, otkako se CZM prodala pod flix, samo se unistila....ljudi ostaju na kolodvorima, a o cijenama karata da ne pricamo... Ne zanima me tko je Robert Simlesa, ovo je Cazmatrans Vukovar .... pametnom dosta....  glavauzid
nema biranja rijeci, oprosti unistavate firmu...
kad mislite katni popraviti ?... ne mislite... sto mislite popraviti ? ... i dalje ne mislite... eeee Marine crni Marine....

mate

Jutros na Županja - Zagreb

Jmarkanovic

Sa ponosom započinjemo 2025. godinu uz prinovu u našem voznom parku! Predstavljamo vam naš novi autobus, koji će pružiti još udobniju i sigurniju vožnju za sve naše putnike. Nastavljamo da ulažemo u kvalitet i vaša putovanja podižemo na viši nivo!" bus123

Doki21

Ekipa jučer u VK

mate

Večeras u Vukovaru

mate

AudiA842

mate

mate