Linije - razno 2023.

Autor Akropola, Siječanj 01, 2023, 14:23:31

MAN SU220

Citat: sergjack  u Rujan 21, 2023, 19:18:20i hoće li ići brže nego na "uobičajenoj" trasi (hoće).
Neće, vremenski na isto dođe. Jest da nema stanica usput ali ima 3 semafora.

tramvajac 92

Brži biti nikako neće. Ako zatvoriš jednu od dvije glavne ceste, 90% prometa će se prebaciti na slobodnu.
S autom se ti možeš provlačiti kroz Ranžirni kolodvor ili kroz Čehe i Klaru u Podbrežje. Autobus to ne može.

sergjack

Sigurno će ići brže, zato što će biti manje semafora i izvan rush houra neće biti primjetne razlike u prometu, ipak SR Njemačke ima 3 trake po smijeru i manje raskrižja/prilaza. I još će se izbjeći ono lijevo skretanje i ležeći kod stanice Oreškovićeva.

Mercedes bus

A što kažete ne vezano s 268,da se ukine da linija 134 ulazi u Prečko, ujutro od 5 do 8 i popodne od 13 do 17 i da samo skrene na ulicu Ivana Matetića Ronjgova, eventualno da se napravi stajalište Marijane Radev i dikrekt na terminal Prečko, time bi linija 114 dobila veću važnost a i linija 134 bi mogla vršiti polaske po cca 15 min i to s 3 autobusa
Črnomerec
13 00  15  30  45...itd
Prečko
13 05 20 35 50...itd

smogovci.bbb2

Citat: sergjack  u Rujan 21, 2023, 20:49:51Sigurno će ići brže, zato što će biti manje semafora i izvan rush houra neće biti primjetne razlike u prometu, ipak SR Njemačke ima 3 trake po smijeru i manje raskrižja/prilaza. I još će se izbjeći ono lijevo skretanje i ležeći kod stanice Oreškovićeva.
Nijesi u pravu. Smjer GLK-VG, ogromna gužva za lijevo skretanje iz AVH u Islandsku, desno skretanje iz Islandske na SR Njemačke a od Bolšićeve do AVH (Ranžirni kolodvor) pune sve tri trake ::|
Treba uvesti supstituciju za ovaj zatvoreni dio AVH. Mini, kružno: SR Njemačke od Bolšićeve, desno u AVH, iz AVH desno u Milutina Milankovića, lijevo u Karela Zahradnika, desno Bolšićeva i ponovno desno u SR Njemačke. Slijed polazaka 15 min kava
Trenutno se radovi odvijaju između Podbrežja i Nežićeve. Tako da 242 normalno vozi. Kad pređu na ovaj dio između Podbrežja do Islandske, 242 će voziti preko Islandske/SR Njemačke/AVH do Podbrežja
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

sergjack

Citat: smogovci.bbb2  u Rujan 21, 2023, 22:43:11Nijesi u pravu. Smjer GLK-VG, ogromna gužva za lijevo skretanje iz AVH u Islandsku, desno skretanje iz Islandske na SR Njemačke a od Bolšićeve do AVH (Ranžirni kolodvor) pune sve tri trake ::|
...

Ma sve to stoji, u 16:30. Ja ne pričam o rush hour, nego o ostatku dana.

zagrebackapekara

kad smo vec na toj temi, mislim da je ovo dobar test za liniju 330, ja bi je volio vidjeti na ovoj trasi a ne da ide pokraj podbrezja, jos sada ima vece guzve posto su se svi prebacili na ceste na kojima nisu radovi, mislim da je 330 brza ovako

MAN SU220

330 treba ukinut i prebacit buseve i vozače na 268.

vrba

Citat: smogovci.bbb2  u Rujan 21, 2023, 22:43:11Trenutno se radovi odvijaju između Podbrežja i Nežićeve. Tako da 242 normalno vozi. Kad pređu na ovaj dio između Podbrežja do Islandske, 242 će voziti preko Islandske/SR Njemačke/AVH do Podbrežja

Bolje da takvu 242 ukinu za vrijeme radova, u tom obliku je još više beskorisna nego inače.

Mercedes bus

Citat: MAN SU220  u Rujan 22, 2023, 00:16:09330 treba ukinut i prebacit buseve i vozače na 268.
Ima vozača koji odu tim putem i to s putnicima, iskusio sam to dosta puta :P

MAN SU220

Citat:A što kažete ne vezano s 268,da se ukine da linija 134 ulazi u Prečko, ujutro od 5 do 8 i popodne od 13 do 17 i da samo skrene na ulicu Ivana Matetića Ronjgova, eventualno da se napravi stajalište Marijane Radev i dikrekt na terminal Prečko, time bi linija 114 dobila veću važnost a i linija 134 bi mogla vršiti polaske po cca 15 min i to s 3 autobusa
Črnomerec
13 00  15  30  45...itd
Prečko
13 05 20 35 50...itd
Pošto je kružna linija dalo bi se napraviti samo polaske sa Črnomerca(bez pauze u Prečkom) i onda bi mogla stizat krug 45 min.

421

@MAN SU220
"330 treba ukinut i prebacit buseve i vozače na 268."

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN SU220

Sve se može kad se hoće. Dobila bi se lijepa 2 cjelodnevna V.R na 268.

421

1. Dodao bi 4 solo  bus123 koji su u deficitu s kapacitetom na 268 gdje caruju zglobni  bus123  bus123 ?
2. Ukinuo bi brzu liniju 330
3. Dodao bi 4 dvokratne službe na 268 kojih sada nema
4. Uzeo bi  bus123  bus123  i vozače iz APVG koji su ionako u deficitu
5. Jednostavnije i učinkovitije je ukinuti  MAN SU220 s foruma.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zagrebackapekara

kako ne kuzis da se to ne moze, prvenstveno zbog politike