Pulapromet – fotografije, 2023. –

Autor Volim autobuse, Listopad 09, 2023, 10:40:57

Puležan

Ako biste možda još slika samo pitajte, ili ako biste također imam i slike interijera autobusa

sniff

Počasti nas dva-tri puta tjedno s par slika koje smatraš najboljima. Jako dobih kadrova imaš (npr. MAN fotkan sa stepenica) i mobitel/fotoaparat je dobar, no molim te da je cijeli bus u kadru i da nema velikih smetnji ispred vozila, poput romobilista ispred Fenixa.
Samo nastavi, uklopi fotke u arhitekturu Pule, a probaj fotkati i druge prijevoznike. Jako slabo imamo fotki Autotransa, a i drugih privatnika s tog područja.

Puležan

Da, baš sam to htio komentirati kako me taj romobilist zasmetao, ali hvala na idejama za slikanje, probati ću fotografirati više Autotrans i sl. autobusa, mogao bih i krenuti slikati ove turističke međugradske autobuseve koji dolaze sada tjekom ljeta. Također, imam par slika koje su slikane uz Arenu i sl. pa ću to probat potražiti, veselim se i slikati nove Crossway-e i MAN-ove koje dolaze u Pulu. Imam par slika inozemnih autobuseva pa ću te poslati kasnije. No hvala na sugestijama, svakih toliko ću poslati neke slike koje ja smatram da izgledaju lijepo.

Puležan

Svjestan sam da je ovo loša slika, no na njoj se vidi da je novi Crossway Elec 273. u prometu.  :) 

Puležan

Također, evo jedna slika iz garaže od nedavno. Nisam imao mnogo prilike slikati autobuse u zadnje vrijeme no čim opet budem u prilici hoću.

gorgoroth

233

Puležan

Evo par slika s kolodvora od jučer, te interijer 269-ke (Crossway Elec)

Puležan

Te evo jedna slika straga s Giardina, imam još i par videa, no moram kupiti hard disk kako bi ih prebacio, te su vjerovatno i pre veliki za forum, no mogu ih staviti na Youtube te poslati link ako bi netko htio vidjeti kad to učinim, većinom su to videi autobusa na kolodvoru i ima i par videa iz vožnje unutar crossway elec-a.