Neuobičajeni tipovi autobusa na linijama 2024.

Autor zag, Siječanj 01, 2024, 00:04:00

Stilben426

Već se par puta pisalo o tome. 242 voze zglobni jer neki macan iz Podbrežja ima otpremnika na brzom biranju.

zag

sergjack

Citat: Stilben426  u Studeni 15, 2024, 18:14:30Već se par puta pisalo o tome. 242 voze zglobni jer neki macan iz Podbrežja ima otpremnika na brzom biranju.

Debilizam. Pa ajde da 242 ima putnika pa da stvarno treba zglobni, ali da inzistiraš na zglobnom na liniji na kojoj je i solo jedva popunjen? Čisti debilizam. Među ostalim, pa tko je taj "macan" da si opće daje pravo odlučivati koji bus ide na 242?

Tako budem i ja krenuo zvat dispečera i jebat mu mater ako barem 4 VRa na 268 nisu bečki Citari.

421

Upravo sam riješio problem jednim telefonskim pozivom:
sutra i u ponedjeljak prometnik će disponirati solo CNG  bus123 .
Zadovoljan?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

zag

Ja sam slao mail da mi pošalju na bar 1 VR zglobni na 110, pošto zna bit puno ljudi, ali očito mail nikome ništa ne vrijedi glavauzid

Mercedes bus

Isuse bože, ja ne vjerujem kakvih sve ljudi ima na ovom forumu

Stilben426

Citat: 421  u Studeni 16, 2024, 20:18:14sutra i u ponedjeljak prometnik će disponirati solo CNG
Dobra 😅 Jer inače nije plinaš vikedom i praznikom.

Citat: sergjack  u Studeni 16, 2024, 19:57:19Među ostalim, pa tko je taj "macan" da si opće daje pravo odlučivati koji bus ide na 242?
Ti sigurno imaš jako malo godina kad ne znaš da svijet funkcionira po principu "koliko para/utjecaja/veza/prijateljstava, toliko muzike". 

lussin

Citat: Mercedes bus  u Studeni 16, 2024, 23:31:03Isuse bože, ja ne vjerujem kakvih sve ljudi ima na ovom forumu
It's a evil world we live in

tramvajac 92

Iskreno, koliko god bi bilo opravdano u nekim polascima na 110 imati zglobnog, nećemo ga vidjeti dok god na dosta linija gdje su predviđeni zglobni voze solo, a umjesto tih solo voze skakavci miniji.

242 svakih 40-45-60 minuta je eto tak, zadovoljavanje forme, tražili su autobus u kvartu, dobili su ga, kao i što se zglobni šalje. Iako, nije ni loše prema Glavnom kolodvoru kad kod MSU dođe skoro prazan zglobni, pa pokupi sve putnike, s obzirom koliko autobusa dnevno ispadne. Ljudi ionako samo gledaju da piše GLAVNI KOLODVOR ne zanima ih koji je broj.
Ja i dalje sanjam o spoju 219-242, koji bi jedino bio moguć iz Sloboštine na Podbrežje, uz postavljanje semafora na izlazu iz Nežićeve. Dva busa bi napravila solidnu liniju od toga, samo je pitanje, voditi trasom 219 (SR Njemačke) ili 221, po Islandskoj.

Stilben426

Citat: tramvajac 92  u Studeni 17, 2024, 10:26:05Iako, nije ni loše prema Glavnom kolodvoru kad kod MSU dođe skoro prazan zglobni, pa pokupi sve putnike
Baš sad zbog toga voziti zglobni... Nije da tamo prolaze 2-3 linije pa da taj zglobni čini neku razliku.

Citat: tramvajac 92  u Studeni 17, 2024, 10:26:05Dva busa bi napravila solidnu liniju od toga, samo je pitanje, voditi trasom 219 (SR Njemačke) ili 221, po Islandskoj.
SR Njemačke, već ima dovoljno linija po Islandskoj. Ali zašto dva? Nema potrebe. Ta su naselja sa strane već dobro pokrivena drugim češćim linijama, ovo bi bila direktna linija koju bi pričekao netko tko ne želi pješačiti u Podbrežje nakon 268, odnosno u Sloboštinu nakon 166, 220, 229 i 241. Ja bih radije stavio dva autobusa na liniju od GK za Svetu Klaru koja će biti uvedena tko zna kad, a bila bi jedan od najvećih uspjeha nakon produljenja 281 i uvođenja 290.

tenda353

485 na 113 jučer navečer

Perokani

tramvajac 92

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Kocka 146

Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠