Finvestcorp, Čabar

Autor 5AR, Rujan 22, 2008, 20:44:07

5AR

Finvestcorp. d.d.
Čabar, I.G.Kovačića 24
tel. 051/821-225
www.finvestcorp.hr

Uz prijevoz radnika prevoze i školsku djecu na području Čabra

2 Neoplan Euroliner N 316 Ü

Shole

Ovaj bijeli ima sad registraciju De-943-AA

mate

Vidjeh u nedjelju na GP Sl.Brod i MB Sprintera ove firme, samo kasno sam ga uocio

5AR

shef

Mislim, znam da je zima bila duga i sve to, ali ovaj u nekadašnjem Imotski stilu (skrhani blatobran sakriven cvijećem) stvarno očajno izgleda:

BTW sad i ja konačno imam sliku s letećim objektom, nakon legendarnog bumbara na prvoj slici je pčela  ;D
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

ROAD

Dobro bi mu došlo jedno kvalitetno farbanje.
NEOPLAN VIP CLASS

shef

Citat: Novi ListNe dođe li do nekih bitnijih promjena u režimu prijevoza učenika-putnika Srednje škole »Vladimira Nazora« u Čabru, moglo bi se dogoditi da drugo polugodište počne uz niz poteškoća. Ovakav se zaključak nameće nakon što nam je stiglo pismo roditelja srednjoškolaca koji s područja Tršća i Prezida u školu putuju u Čabar. U pismu naslovljenom »Kaos u prijevozu srednjoškolaca u Čabru« trinaestero je potpisanih roditelja. Pismo je upućeno i na adrese ravnatelja SŠ »Vladimira Nazora«, županijskog Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje, gradonačelnika Čabra te Gradskog vijeća Grada Čabra. Glavnim krivcem roditelji drže ravnatelja čabarske srednje škole i gradonačelnika Čabra, točnije Kristijana Rajšela.
   Potpisani roditelji konstatiraju kako je prijevoz učenika vrlo loše organiziran od početka ove školske godine. Po završetku nastave djeca su često prisiljena stopirati; oni koji iza šestog sata nastave uhvate autobus moraju se prema desetak kilometara udaljenom Tršću ili Prezidu voziti preko Plešci i Gerova pa taj povratak traje sat i pol; oni koji koriste radnički autobus svjedoče prenatrpanom autobusu i teško nalaze sjedeće mjesto iako im je prijevoz uredno plaćen, a uz sve to nimalo nije zanemarivo što se prijevoz odvija vrlo starim autobusima.
Roditelji ravnatelju/gradonačelniku izražavaju svoje nezadovoljstvo i činjenicom da tijekom prvog polugodišta – iako su poteškoće s prijevozom bile vidljive svima – nisu dobili nikakvo posebno objašnjenje što smatraju neodgovornim, neozbiljnim i nesavjesnim načinom rada. Traže da se prijevoz srednjoškolaca vrati na organizaciju koja je vrijedila prošlih godina te da se pri sklapanju novih ugovora za prijevoz točno definiraju linije prijevoza. Za komentar ovog otvorenog pisma i roditeljskih zahtjeva zamoilili smo i prof. Kristijana Rajšela koji ističe kako roditelje razumije te vjeruje da će problem biti riješen prije početka nastave u drugom polugodištu.
  – Već ovog tjedna u Rijeci imam sastanak s predstavnicima PGŽ s kojima ćemo razgovarati o mogućnosti davanja koncesije za prijevoz školske djece na ovom području riječkom Autotransu. Ukoliko u tome uspijemo onda ćemo vratiti nekadašnji sustav prijevoza rekao je Rajšel. 

Ako misle da će od Autotransa dobit novije autobuse, nisam baš siguran... ali su sigurno bolje održavani od ovih trulih Eurolinera.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mate

Vec kad imamo otvorenu temu, evo i ovog veceras u SB

lussin

Vivaro je već neko vrijeme na Lošinju