Velika Gorica

Autor sniff, Srpanj 01, 2024, 17:30:58

gorgoroth

Koji peh, tek preuzeli i već nesreća

Mercedes bus

Jel može netko reći točnu lokaciju garaže

PDZ830

https://www.kronikevg.com/foto-autobus-arrive-na-liniji-10-sletio-u-jarak/

FOTO Autobus Arrive na liniji 10 sletio u jarak: Vozač prebacio u krivu brzinu

Čitatelj javlja da je na liniji 10 velikogoričkoga javnoga prijevoza jučer došlo do prometne nesreće.

U još do kraja neutvrđenim okolnostima, autobus Arrive je sletio iz smjera Novog Čiča na ulazu u Ribnicu u jarak. Stajao je prethodno u koloni automobila koja se bila formirala zbog drugog sudara automobila.

"Prometna nesreća dogodila se oko oko 21:30. U vrijeme očevida Velikogorička ulica u Novom Čiču bila je zatvorena. Vozač autobusa stajao u koloni i prilikom kretanja najvjerojatnije prebacio u krivi stupanj prijenosa, udario u automobil koji je stajao ispred njega, od siline udarca sletio u kanal. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba", javljaju iz PUZ-a.

"Vidio sam što se dogodilo... Autobus je stajao u koloni jer je bila prometna nezgoda od prije i cesta je bila neprohodna. Sad što se dogodilo vozaču busa ne znam ali je najednom krenuo, udario u auto ispred sebe i skrenuo u kanal da ne napravi više štete i ne pogazi nekoga", napisao je čitatelj u komentaru.






Mercedes bus

Da poznajem vozača, nepalac je, reko mi je njegov kolega da je dobro, razbijen je vjetrobran lijevi retrovizor i malo maska.

Mercedes bus

Danas je na obuku došlo još nepalskih vožača, neki su već počeli i danas voziti.

Mercedes bus

Jedan Crosswayi LE ZG-0256-NG, još nije u Goričkoj šemi neko je bijeli, no njega neće voziti Slovenija bus nego Arriva, upravo sada je na liniji 2.

Majstor

To je zamjenski rezerva bus ?
Samo mi sudite pošteno !

lussin

Taj je u Gorici od prvog dana

Mercedes bus

Danas skinuti svi unutarnji displeji i odvedeni na popravak. Razlog je tome što ne pomiču stanicu, nekad znaju ne raditi nego samo piše Arriva, trenutno radi toga ne rade validatori.

lovac27

Još uvijek nema unutarnjih displeja i ne rade validatori.
Od 12.8. mijenja se neznato vrijeme polazaka na linijama 1,2,5,7,10,11 i puno korekcija na liniji 14. Nadao sam se višak polazaka barem na liniji 1 i 13.Ali za sada nema. Možda najesen dođe do povećanja polazaka. Također terminal ima novi peron br. 9 na kojem će biti linija 1 i 14.Tako da sad ima 12 perona.

Frik85

Za povećanje broja polazka trebaš vozače kojih Arriva nema( zna se zbog čega)

lovac27

Iveco 0256 je i dalje kompletno bijeli i ima na sebi oznake Autotransa. To me čudi da ima redom tablice kao Slavonija bus ali je bus od Autotransa. To me čudi kao i to da on jedini nema VG shemu. Večeras je na liniji 2

Mercedes bus

Linija 2 mijena trasu od ponedjeljka, ne znam detalje,ali odredište ostaje isto.

Mercedes bus

Citat: Frik85  u Kolovoz 07, 2024, 07:48:49Za povećanje broja polazka trebaš vozače kojih Arriva nema( zna se zbog čega)
Itekako ih ima, skoro svaka 2 tjedna dolaze par novih vozača, budu na obuci 2 dana voze samo liniju 2 i nakon nego vremena prelaze na malo "zahtjevnije" linije.

lovac27

Jel se #1804 vratio u promet?