RJ Trogir

Autor maky, Studeni 20, 2007, 23:48:18

markost

Inače Isuzu je danas bija u garaži i oko njega su čeprkali serviseri kojima je na autu pisalo Isuzu i bija je krapinskih tablica.

netko

Citat: markost  u Svibanj 15, 2008, 18:16:34
Inače Isuzu je danas bija u garaži i oko njega su čeprkali serviseri kojima je na autu pisalo Isuzu i bija je krapinskih tablica.
E sad je li to ovi koji bi trebao biti u Trogiru ili........ja prepostavljam da je to taj. ;) :D ::|
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

netko

Malo slika,ali iz samog centra grada,na putu za Čiovo. :D :D
Prvo Conecto. :D

A zatim (novo)pridošli Man su 240 vjerovatno kao zamjena za Isuzua.Meni se na ovom busu najviše sviđa limarija i boja. :D ;D

netko

Danas je Trogir posjetio jedan "narančasti" ja mislim 135.Ko zna što je radio u Trogiru. :D ??? (slika je malo lošija jer je okrenuta prema suncu).

markost

Nije 135 g.b. 133.On je prije vozija najviše liniju 28.

netko

Ma ja se već prepao........Valda je sada sve u redu. :D :D

netko

Danas je u Trogiru bio jedan ljepotan i odmah radio punom parom i ima zadnji displey.G.b.166.Neznam,nešto je vjerovatno došlo u Split. ???
Evo i njegove slike. :D :D

A sada dva neobična prizora.
Danas je ovaj, po meni premoćni MAN SU 313 8) 8),ostao u kvaru.I jasam se pitao što je ,čak je došao i splitski plavi Mercedes,a izgleda da je nakraju samo "otišao"akumulator ;) ;).Usput vidite neobično krcanje putnika na liniju te se pitam koliko će se ovo puta još dešavati dok ostali turistički i međugradski autobusi besplatno počivaju dosta na kolodvoru >:( >:(.Također se bojim za unutrašnjost ovog Isuzua pogotovo zato što vozi za Marinu.  ;D ;D(isprika-stvarno nije bilo druge pozicije za slikanje jer kao što rekoh međugradski autobusi su zauzeli sve.)

tamlover

A šta su u Marini neki posebni divljaci?  8) Da bar, da su samo u Marini, Promet bi riješio jedan veeeliki problem.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

netko

G.b.164 na povratku iz Slatina. :D

Ideš đurđa............................... ;D ;D ;D :-* :-* :-*

maky

Trogir pod opsadom lavova na ovoj zadnjoj slici. Glavni u kadru Lion`s City g.b. 217, iza njega Lion`s Classic U g.b. 245 i u daljini se vidi Lion`s Regio g.b. 247  8)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Svibanj 21, 2008, 18:23:18
Trogir pod opsadom lavova na ovoj zadnjoj slici. Glavni u kadru Lion`s City g.b. 217, iza njega Lion`s Classic U g.b. 245 i u daljini se vidi Lion`s Regio g.b. 247  8)
Da,da,da,a šta si ti mislia? ;D ;D ;D
Jedino mi moje čudne misli nedaju mira jer danas nisam vidio Isuzua,ali dan mi je bio jako raštrkan pa je vjerovatno bio tu samo ga nisam vidio. ???

Usput i evo zaboravljena slika Conecta iz Gustirne :D.(isprika zbog kvalitete) :-\

ikar

Citat: netko  u Svibanj 21, 2008, 21:39:05
Inače napomena da sve 37-me gadno kasne i to po 10 min.Danas su čini mi se građani Trogira u 21:00h imali na raspolaganju dvije 37-me.Jednog Conecta i Avtomontažu.Razlog je u 8 semafora kroz Kaštela i jednog u Trogiru na kojem se čeka 10 min.

Sumnjam da kasne samo 10 min zbog 10 semafora. Pa tolka znaju bit kašnjenja zbog jednog a ne zbog deset. Bit će prije da aksne malo više u odnosu na svoj vozni red ali to se primjeti kao 10-minutno kašnjenje u odnosu na zadnji polazak.

netko

G.b.245 na dolasku iz Slatina prolazi kroz užasno trogirsko raskrižje. :D :D

"Mali slatki" na liniji 48.

Inače table u novim busevima stoje svakako.Nevidim problema upisati liniju u display mada je ovo Rj Trogir.Kaže Maky da je to jako jednostavno,pa.......

maky

Citat: netko  u Svibanj 24, 2008, 11:24:35
Inače table u novim busevima stoje svakako.Nevidim problema upisati liniju u display mada je ovo Rj Trogir.Kaže Maky da je to jako jednostavno,pa.......
Jednostavno je namjestiti liniju na display kad je ona već uprogramirana unutra, a ako nije uprogramirana možeš se slikat... Vjerujem da tih linija nema uprogramiranih unutra i da ih zato ne uključe, a ako ima, onda  ::| Mislim da nema osobe koja to nebi znala uključit...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Opet Gustirna,ali g.b.245. :D