Nabavke novih autobusa (3)

Autor Dreamwalker, Rujan 24, 2019, 16:44:20

MAN truck bus

Ta varijanta bi imala smisla kad bi uz zglobne MANove u Podsused još došao dio Citara 193-231, pa da se dovede na 0.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Živiš u nadi da će 193 uskrsnuti klinac
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

ChRiStIaN

Da sad anketiram prvih 10 vozača koje budem našo na Črnomercu i pitam: MAN ili MB, 9 ih bude reklo MB. Onaj jedan nije normalan ili radi za MAN.  :)evil

Nisam vozio novi zglobni MAN (osim po dvorištu u leskovcu kad su došli) niti novi Citaro pa nisam kompetentan uspoređivati iste ali mi do jutra možemo raspravljati i maštati kaj bi bilo kad bi bilo a na kraju dana odlučuje uprava, tj. ljudi koji su iznad nas. Kaj god daju, vozili budemo. Samo da je sigurno i ispravno, jel.

A šoferi nek se razgovaraju po terminalu, barem nije dosadno.
@ Autobusi Hrvatska @

tramvajac 92

Ništa, moramo nabaviti zglobne Urbanwaye, dizel.  ;D

ChRiStIaN

Ma nek dođu. Novi i ispravan autobus je dobar autobus.  kava
@ Autobusi Hrvatska @

smogovci.bbb2

Izvor: FB Autobusi Hrvatska
Novi MAN-ovi u APP

MAN19464

Koliko ih je isporučeno i kada ih možemo očekivati na cestama?

421

Neregistrirani s gbr u sredini sprijeda i straga, ne znam da li je ovo početak, sredina ili kraj garažnih brojeva.
Lajkam antene sa fotografija APP i položaj naljepnice ZET suprotno od dosadašnjeg načina lijepljenja.
Što prije krenu u promet, to će prije migracija Crosswaya u APVG, ali ugradnja ATRONA traje.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Mene više smeta ovaj koji lijepi g. br., vidi petice >hammer<

MAN truck bus

352-358 su MANovi iz 2020., nastavljaju se na njih.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

421 ima nade da ponovno voziš svoj g. br. pivkan

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

Možda te iznenade sa zglobnom mecom good_boy

tramvajac 92

Nema, 421 je novi Crossway LE, to se zna  ;D

421