Nabavke novih autobusa (4)

Autor MAN19464, Listopad 29, 2022, 09:46:20

NP-549

Mislim da bi ona rumunjka imala puno posla  kad bi išla istraživat ove 3 ture autobusa via EU fondovi. Više je nego očito da postoji nekakav kartel i da su dealovi između zastupnika o podjeli plijena. Ne mislim tu samo na ZET, nego na sve nabavke za 7 firmi.
Čak mislim da nije do prijevoznika, nego baš samo do zastupnika

421

Citat: NP-549  u Studeni 03, 2022, 15:56:26Mislim da bi ona rumunjka imala puno posla  kad bi išla istraživat ove 3 ture autobusa via EU fondovi. Više je nego očito da postoji nekakav kartel i da su dealovi između zastupnika o podjeli plijena. Ne mislim tu samo na ZET, nego na sve nabavke za 7 firmi.Čak mislim da nije do prijevoznika, nego baš samo do zastupnika
Evo je! Coprnjak jedan! Izgleda da joj je dva dana dosta za prevenciju.
https://www.nacional.hr/glavna-europska-tuziteljica-laura-codruta-kovesi-u-sluzbenom-posjetu-hrvatskoj/
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

Stigla prva tri Crosswaya u APP.

Mercedes kazu nece ove godine
@ Autobusi Hrvatska @

MAN19464

Paško

Splitski su stajali zbog, mogli bismo reći, sitnica. Nije bilo senzora za otvaranje vrata s vanjske strane i sličnih elektroničkih pomagala koja se proizvode izvan tvornice i izvan Njemačke. Zbog toga su praktički dovršeni stajali u tvornici oko mjesec dana, tako da tko zna što će na kraju biti sa zagrebačkima.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

ChRiStIaN

@ Autobusi Hrvatska @

tuimamprofil

421

@tuimamprofil
Zbog momentalne nedostupnosti VIN broja, nismo u mogućnosti odgovoriti na pitanje, ali serija može biti 2022 ili 2023. Kad spoznamo navedeni podatak doznat ćemo točan broj serije.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ChRiStIaN

Citat: ChRiStIaN  u Studeni 03, 2022, 23:47:57Mercedes kazu nece ove godine

Sam sebe moram demantirati.
@ Autobusi Hrvatska @

tuimamprofil

MAN truck bus

Do kraja godine, zajedno s osječkima. Dolaze Mercedes Benz Citaro G II. Onakvi kakvi voze u Splitu.
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Putnik79

U Splitu voze 3 vratni,a u Zg bi trebali doci Citari sa 4 vrata ili su mi krivo rekli?To bi zamolio 421 da mi odgovori ako moze!!

MAN truck bus

Izgledom kao oni u Splitu, konfiguracijom slični. Znam i ja koliko vrata i s kojim sistemom će biti, ali čekamo 421 da odgovori. ;D
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Putnik79

Nije to provokacija, slobodno ti odgovori. pivkan

ChRiStIaN

Citat: Putnik79  u Studeni 08, 2022, 09:05:18U Splitu voze 3 vratni,a u Zg bi trebali doci Citari sa 4 vrata ili su mi krivo rekli?To bi zamolio 421 da mi odgovori ako moze!!

4 vrata, mogucnost otvaranja manualno + privola na 3. i 4. vratima. Nisam 421 al valjda odgovor vrijedi  hi
@ Autobusi Hrvatska @