Nabavke novih autobusa (4)

Autor MAN19464, Listopad 29, 2022, 09:46:20

NP-549

Ok šta su uzimali minibuse, al koma su ovi Feniksbusi. Ti busići se uglavnom poluprazni voze, a trapovi im ne mogu izdržat od jednog do drugog tehničkog. Mijenjaj torzije, spone, vilice .... pa dok to izbiješ sve van onda je i letva volana za mijenjat. Prednje gume ne mogu 10 hiljada preć, na očigled im stoje ko pogonske na praznoj Tatri 143. Rijetko koji izdrži tjedan dana bez da se vrata moraju štelat

Majstor

U natječaju traženi niskopodni ali se samo oni javili
Trebali su ih izuzeti imali su školu sa dizalima / smeće /
Samo mi sudite pošteno !

Glavni arhivator

U međuvremenu u APD stigao i 606.
Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.

0530facelift

Citat: tonkovicmk1  u Jučer u 17:49:32Garaža

Uzeli su se oni jer koliko znam mijenjaju Stratose pošto su Stratosi nepouzdani.
ima jos ovih dizel feniksa, ćemu još minibusa,da su normalan midi uzeli pa ajde,mada najbolje zglobne,njih žestoko fali, a s ovima ne znamo di ćemo, nemaju svrhu pretjeranu. I jos uz to opet iveco koji se do sada tri puta poakazao kod minibusa da ne valja, no netko je pomislio da bi sad električni bili bolji pa idemo vidjeti, kao da se promjenilo nešto.

@0530facelift bez prostačenja, biti će sankcija!

tramvajac 92

Trebaju dvije odvojene kategorije u ZETu.
1) minibus sa B kategorijom (za one linije gdje se voze 2 i pol putnika po polasku)
2) minibus za linije gdje normalni ne može proći

I onda midiji, za linije s manje putnika. Tipa 243 Kajzerica.

421

OK > uzmeš nabrojano i ciljano za pojedine linije. Koliko komada?
Što se događa kad  bus123 treba na servis, ima prometnu nesreću, nema dijelova itd itd.
Kako održati vozni red i pružiti uslugu kad nemaš adekvatno vozilo za liniju koju trebaš opslužiti?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln