ZET-ova Crna kronika (3)

Autor ChRiStIaN, Lipanj 05, 2022, 19:26:37

MAN truck bus

"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

Mercedes bus

smogovci.bbb2

Citat: MAN truck bus  u Srpanj 06, 2023, 21:31:38Vrijeme je za novu temu na forumu. ;D
Pogađalica - koji će idući gb. izgoriti. rofl
204, ruži do bola good_boy

Nego, zašto ne mogu objaviti mp4 video, kako strujić bus123  u D gori buljo
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Akropola

Bus gore nije ni trebao prometovati nego tramvaj je mogao voziti.
Mihaljevac- Dolje je mogao cijelo vrijeme voziti tramvaj.

Mercedes bus

http://www.kronikevg.com/oglasio-se-zet-potvrdili-da-u-razbijanju-prozora-kamenom-nije-bilo-ozlijedenih/

Pisali smo jučer kako je u autobusu linije 324 koja kreće iz Čičke Poljane u 5:25 sati došlo do neobične i opasne situacije. Iz ZET-a su nam potvrdili kako je u srijedu, 5. lipnja u 5:50 sati na Sisačkoj bb, nepoznati počinitelj bacio kamen na autobus linije 324 i oštetio lijevo bočno staklo.

Mi smo informaciju dobili od čitatelja koji je morao izaći iz autobusa, no iz ZET-a nam potvrđuju da, srećom, nitko nije ozlijeđen.

Portos

Citat: Mercedes bus  u Srpanj 06, 2023, 22:31:22Kad će se znat dali će 547 ići u rashod ili će se čekat obnova,mislim ako se već 461 obnavljala nakon što je izgorio do temelja zašto nebi i 547...
Ajde nemoj gluposti pisati.
Obnavljati autobus star 14 godina?
Nema se tu što obnoviti, skinuti što je upotrebljivo i brenerom ga raspiliti na komade.
Kad je bio neisplativ popravak g.b. 165 koji je samo nagorio, što učiniti s ovom olupinom.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

tramvajac 92

S obzirom u kakvom je stanju ZETov vozni park... ne čudi me.

421

Citat: NP-549  u Srpanj 06, 2023, 22:19:14Kad turbina pušta ulje onda su piknjice po haubi.
S vanjske strane haube dakako, a učinak piknjica dodatno je pojačan zbog toga što velika većina  bus123  bus123 NEMA zaštitnu plastiku ispod motora.

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Ovako izgleda desni dio poklopca motora izvana kad visko ventilator gubi ulje...
Iznutra > bolje ne pokušati.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

A svaki dan je na 234 :o

marin

Takvih ima bar 2-3 komada u prometu iz '09 serije Citara s ogromnom flekom na haubi, i većom  nego ovom na 539. Ali onda se bude čudilo...

smogovci.bbb2

I nikome ništa. Zašto je bus123 izgorio, nikoga nije briga. Ne traže se uzroci jer bi se tada valjda poteglo pitanje odgovornosti. Ovako, normalno je da bus123  bus123 gore

Mercedes bus

Citat: smogovci.bbb2  u Srpanj 08, 2023, 23:02:53I nikome ništa. Zašto je bus123 izgorio, nikoga nije briga. Ne traže se uzroci jer bi se tada valjda poteglo pitanje odgovornosti. Ovako, normalno je da bus123  bus123 gore

Tako barem naš senf kaže da je to normalno.

421

Da češće peru  bus123  bus123 , da koriste predviđene kemikalije za pranje, k... bi vi ovo vidjeli, a kamoli znali st(r)anje ispod haube i zašto  bus123  bus123  izgaraju.
RIP 547, još jedan - u voznom parku, ali me tješi i čini ponosnim ova činjenica objavljenja u medijima:
"Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević naglasio je kako je ovo veliki iskorak, ali i najavio kako se nada da će uskoro biti pokrenuti postupci za nabavu još novih tramvaja, kao i za nabavu 100-tinjak novih autobusa na alternativna goriva.

smogovci.bbb2

A to će tek biti "vatrene kočije" good_boy