ZET-ova Crna kronika (3)

Autor ChRiStIaN, Lipanj 05, 2022, 19:26:37

Putnik79

Pa valjda bu se firma isprsila, pa pomogla vozaču malo........  good_boy

MAN19464

Nebude, nova kartica na trošak vozača, a onda kad dobije novu karticu, firma će ukinut korištenje kartice.
Tako da sad ima nepotreban trošak.

Citaro G Facelift gbr.185

Citat: 421  u Lipanj 07, 2022, 19:47:02
ali nije memorijsku karticu digitalnog tahografa (GUBITAK/KRAĐA   760,00 kn (žurno, 1 dan)   535,00 kn (redovno, 5 dana)), a u ruksaku je bio sendvič i sok ?!
Citat: smogovci.bbb2  u Lipanj 06, 2022, 20:34:08
Nemoj tako, spasio je i svoj ruksak
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dajte se nemojte tak ponašat mislim stvarno. Vidio bih vas u takvoj situaciji pa da vidimo kak bi se osjećali da vas netko praktički ismijava na jedan stvarno ružan način. Hvala Bogu da je čovjek ostao živ.

421

I ti si ostao živ izrekavši sve ovo.
Tko kaže da se nisam(mo) našli u ovakvoj ili goroj situaciji?
To mi je radni kolega kojeg vrlo dobro poznajem, pa nema primisli o ismijavanju kako ti, pun empatije, imputiraš.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

ChRiStIaN

Kolegi je navodno pozlilo...
@ Autobusi Hrvatska @

MAN truck bus

Bez navodno, ali kratkotrajno. Tako je to kad se miješaju smjene bespotrebno.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

vrba

744 na 136, sad kod MUPa nam je vozač rekao da izađemo van. Navodno je kod motora nešto iskrilo i još je išo vatrogasnim aparatom gasit motor za svaki slučaj.

Edit: Skužih da sam u krivu temu napiso, neka moderator prebaci u temu o kvarovima ak je prikladnije.

Edit 2: Jednom drugom vozaču je rekao da se nekakvo crijevo zapalilo, u zamjenu je došo 237 kojeg sam vidio da vozi na 176.

NP-549

Citat: MAN truck bus  u Lipanj 21, 2022, 17:40:44
Bez navodno, ali kratkotrajno. Tako je to kad se miješaju smjene bespotrebno.

Ne razumijem komentar

MAN truck bus

Kolegi je pozlilo, ali kratkotrajno. Nakon sudara je bio pri svijesti (za razliku od kolege kojeg je nakon nesreće na 107 odvela hitna), a inače duži vremenski period radi samo jutarnje smjene, a nemili događaj se dogodio u srednjoj smjeni.
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

zag

Citat: vrba  u Lipanj 21, 2022, 18:57:02
744 na 136, sad kod MUPa nam je vozač rekao da izađemo van. Navodno je kod motora nešto iskrilo i još je išo vatrogasnim aparatom gasit motor za svaki slučaj.

Edit: Skužih da sam u krivu temu napiso, neka moderator prebaci u temu o kvarovima ak je prikladnije.

Edit 2: Jednom drugom vozaču je rekao da se nekakvo crijevo zapalilo, u zamjenu je došo 237 kojeg sam vidio da vozi na 176.

Kasnije došli 754 s 121, pa onda kasnije i 163 s 109

NP-549

Citat: MAN truck bus  u Lipanj 22, 2022, 11:37:47
Kolegi je pozlilo, ali kratkotrajno. Nakon sudara je bio pri svijesti (za razliku od kolege kojeg je nakon nesreće na 107 odvela hitna), a inače duži vremenski period radi samo jutarnje smjene, a nemili događaj se dogodio u srednjoj smjeni.

Duži jutarnju iz zdravstvenih razloga ili zato jer mu paše ?

tramvajac 92

151 je imao udes na Selskoj kod kbr. 177. Sudeći po onome što sam vidio, osobni auto se je pokušao ubaciti ispred autobusa da skrene u uličicu. Auto je loše prošao, iza je prilično razbijen, naprijed je završio u kanti za bio otpad, koja je također oštećena. Prednji kraj auta je dosta oštećen.

Portos

https://www.24sata.hr/news/strava-na-mostu-slobode-auto-zdrobljen-izmedu-teretnjaka-i-autobusa-dvoje-je-ozlijedenih-848495?MPs&fbclid=IwAR3mIMBNO0YdQ9cC4WzPncTVsn0oQxf8OuCRtt0poGUEo_VnPWOqgdBZiYA

Citat:Teška nesreća u Zagrebu: Auto je zdrobljen između autobusa i kamiona na Mostu slobode
Na fotografijama koje nam je poslala čitateljica vidi se crveni automobil zaglavljen između ZET-ovog autobusa i kamiona Čistoće na Mostu slobode. Nastao je prometni kolaps, most su zatvorili
Prometni kolaps u Zagrebu u petak ujutro! Teška nesreća na Mostu slobode u 6.10, potvrdili su nam iz policije. Na fotografijama koje nam je poslala čitateljica vidi se crveni automobil zaglavljen između ZET-ovog autobusa i kamiona Čistoće.

Most su zatvorili za promet, kod Bundeka, na samom početku mosta, stoji policijsko vozilo i policajac.

Kako su nam rekli iz zagrebačke policije, u nesreći je ozlijeđeno dvoje, a više detalja objavit će nakon očevida.

Nastradao 342 iz APVG

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.