ZET-ova Crna kronika (3)

Autor ChRiStIaN, Lipanj 05, 2022, 19:26:37

sofer29

Citat: Citaro218ZG  u Srpanj 22, 2025, 07:16:36595 sigurno nije imao nista jer je cijeli dan nesmetano vozio , mozda neki drugi da, ali 595 je u subotu vozio normalno sve od jutra do mraka, a sad kaj si ti tocno vidio to se necu mjesat.... al da, semafor je nadrljao , to je istina, samo ne sa 595
ajd stavi kvalitetnije naocale i citaj svaki post pa ces vidjet (mozda) da sam se ispravio..ali 595 ima izgleda zamjenski retrovizor(crno/smeda boja okvira)a ne plava kao ostali Becki autobusi

Citaro218ZG

https://www.24sata.hr/news/strava-u-kozari-boku-zet-ov-vozac-izboden-nozem-cijeli-autobus-ogradili-trakama-1069133

Kad narod poludi do kraja od raznih supstanci nedužni nažalost nadrljaju.... valjda se bude vozač izvuko nekak
"People don't get what they deserve. They just get what they get. There's nothing any of us can do about it."

Two possibilities exist: Either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.

Kocka 146

231 na 268 i 150 (Autoturistova setra) imali udes na Lisinskom oko 14:45.
EDIT: Samoborčekova Setra, Oprostite na grešci te hvala na ispravku.
Sretan je tko zna voljeti! - Hermann Hesse
Usput posjetite moj YT kanal Lovro Zet 2-HŽ! 🤠

Majstor

150 je Samoborcek 417ul Setra
Samo mi sudite pošteno !

sofer29

bus123 gb.691 imao udes. Prednji desni kraj razbijen,nema fara,sajba pukla malo jace. Ima netko konkretnija saznanja o tome?

Ja ga vidio na Mandlovoj

0530facelift

Jel ga budu obnovili ik u rashod ide?

tonkovicmk1

Trebali bi ga skrpati pošto ima cijela serija Citelisa od kojih mogu dijelove uzeti.

0530facelift

Brijem da su rashodovane citelise izrezali.

0314

Klasicna prirodna selekcija  yahoo

tonkovicmk1

Citat: 0530facelift  u Rujan 29, 2025, 21:52:28Brijem da su rashodovane citelise izrezali.
Nisu sve, ima još nekih koji su ostali do nedavno.

Transspotter

Teška prometna na vrhu Srebrnjaka. L207 uključena. 2 bolnička kola i policija na licu mjesta i cesta je zatvorena.
Sve slike su nastale sa mnogo ljubavi prema autobusima, fotografiji i putovanju te je stoga strogo zabranjeno korištenje istih bez prethodnog dogovora s autorom.

Glavni arhivator

Nada je najgori neprijatelj mladog čovjeka.